BCL

Πρεμιέρα για Περιστέρι bwin και Σπανούλη στο BCL

Το Περιστέρι bwin φιλοξενεί την Μπνέι Χερζλίγια για την πρεμιέρα του Basketball Champions League, με τον Βασίλη Σπανούλη να κάνει το επίσημο προπονητικό του ντεμπούτο.

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της κανονικής περιόδου στο Basketball Champions League με το Περιστέρι bwin να φιλοξενεί την Μπνέι Χερζλίγια (19:30, COSMOTE Sport 4). Ο αγώνας είναι ιστορικής σημασίας, καθώς πρόκειται για το πρώτο επίσημο ματς στην προπονητική καριέρα του Βασίλη Σπανούλη.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων, που έχει ενισχυθεί πολύ το καλοκαίρι, χρειάζεται τη νίκη για να βάλει από νωρίς τις βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση από έναν ιδιαίτερα δύσκολο όμιλο στον οποίο επίσης συμμετέχουν η Τενερίφη και η Ρίτας Βίλνιους.

Η Μπνέι Χερζλίγια δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Την περασμένη σεζόν έφτασε μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος Ισραήλ χάνοντας τον τίτλο με 2-0 από τη Χάποελ Χολόν. Στο ρόστερ της ξεχωρίζει ο Κρις Μπαμπ, ο οποίος τη σεζόν 2019/20 είχε περάσει από τον Προμηθέα.

Την Τρίτη (19:30) η ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Σμύρνη απέναντι στην Καρσίγιακα, ενώ την Τετάρτη (19:30) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ντιζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x