BCL

Προμηθέας-ΛεΜαν: Για την πρόκριση και το... ραντεβού με ΑΕΚ οι Πατρινοί

Ο Προμηθέας υποδέχεται τη Λε Μαν στο «Δημήτρης Τόφαλος» με στόχο να «ζευγαρώσει» τις νίκες του και να συναντήσει στη φάση των «16» του Basketball Champions League την ΑΕΚ.

Να... τελειώσει τη δουλειά χτίζοντας πάνω στις βάσεις που έβαλε στη Γαλλία καλείται ο Προμηθέας. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου υποδέχεται στις 20:30 (COSMOTE Sport 4) τη ΛεΜαν στο «Δημήτρης Τόφαλος» με στόχο να «ζευγαρώσει» τις επιτυχίες του κόντρα στο γαλλικό συγκρότημα, του οποίου επικράτησε την περασμένη εβδομάδα εκτός έδρας με 78-68.

Εάν η ομάδα της Πάτρας κάνει το 2-0, συνεχίζει το ευρωπαϊκό «ταξίδι» της στη φάση των «16» και τον 12ο όμιλο του BCL, τον οποίο συμπληρώνουν η ΑΕΚ, η ισπανική Μούρθια και ο νικητής του ζευγαριού Χάποελ Χολόν (Ισραήλ)-Οστάνδη (Βέλγιο).

Σε περίπτωση που η ΛεΜαν ισοφαρίσει σε 1-1, η σειρά θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τρίτη 16 Ιανουαρίου (21:30) στη Γαλλία.

Οι Πατρινοί προέρχονται από τη βαριά ήττα με 101-72 στην Καρδίτσα το Σάββατο, όπου παρουσιάστηκαν εμφανώς επηρεασμένοι από τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. H δε ΛεΜαν είναι ενδέκατη στη γαλλική λίγκα με ρεκόρ 8-10, αλλά έχει να αγωνιστεί εκεί από τις 27 Δεκεμβρίου, όταν έχασε με 111-96 στην έδρα της Σολέ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Κρέιτς (Σλοβενία), Σεργκέι Ζάστσουκ (Ουκρανία) και Άντρις Αουνκρόγκερς (Λετονία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x