BCL

Σαρωτική Μανρέσα, προβάδισμα για Κλουζ

Μια εντυπωσιακή Μανρέσα σάρωσε 86-63 τη Μάλαγα εντός έδρας στον πρώτο μεταξύ τους «εμφύλιο» των προημιτελικών του BCL και πήρε προβάδισμα με 1-0 στη σειρά.

Η Μανρέσα διέλυσε 86-63 τη Μάλαγα εντός έδρας στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του BCL και πήρε προβάδισμα στη σειρά 1-0 στην προσπάθεια πρόκρισης στο f4 της διοργάνωσης και πλέον χρειάζεται μια ακόμα νίκη την επόμενη Τρίτη στην Ανδαλουσία για να τα καταφέρει.

Η Μανρέσα έφτασε στο 29-4 στην πρώτη περίοδο, με τους Ανδαλουσιανούς να έχουν 0/18 σουτ εντός πεδιάς στο πρώτο ημίχρονο.

Για τους νικητές, ξεχώρισαν οι Τόμασον με 16, Φραντσίσκο με 12 και Μονέκε με 11 πόντους. Για τους Ανδαλουσιανούς, διασώθηκε ο Μπαρέιρο με 16 πόντους.

Σε ένα δραματικό ματς, η Κλουζ νίκησε 76-73 τη Λόυντβισμπουργκ στη Ρουμανία και απέκτησε προβάδισμα στη σειρά, οπότε χρειάζεται μια ακόμα νίκη την επόμενη Τρίτη στη Γερμανία για να «τσεκάρει» το «εισιτήριο» για την τετράδα.

Για τους Ρουμάνους, ξεχώρισαν οι Ρίτσαρντ με 14, Μπίρτσεβιτς με 13, Γκούζμαν, Μπράουν με 12 και Στιούαρτ με 11 πόντους. Για τους Γερμανούς, ξεχώρισαν οι Ράντεμπο με 16, Σίμον με 14 και Χαπ με 11 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x