BCL

Σομπατέλι-Περιστέρι bwin: Κρίσιμο ματς που θα κρίνει πολλά για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη στην Ουγγαρία

Το Περιστέρι bwin δοκιμάζεται στην Ουγγαρία και την έδρα της Φάλκο Σομπατέλι για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Περιστέρι bwin και Φάλκο Σομπατέλι τίθενται αντιμέτωποι απόψε το βράδυ (19:00, Cosmote Sport 4) στην Ουγγαρία για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι ως προς την κατάληξη της δεύτερης θέσης του 1ου ομίλου και της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στο 1-2, ρεκόρ το οποίο έχει και η γαλλική, Λε Μαν, την ίδια ώρα όπου η Ουνικάχα Μάλαγα με το «3 στα 3» φαίνεται πως έχει «καθαρίσει» την υπόθεση την πρωτιά.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη προέρχεται από την αγχωτική και δύσκολη, πλην όμως πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη επί του Λαυρίου (89-87) για την Stoiximan Basket League. Με την τριάδα των Χουγκάζ, Ράνγκλαντ και Γουίλιαμς να ηγούνται τις προσπάθειας, οι Περιστεριώτες ανέβηκαν στο 4-3, πανηγυρίζοντας την Πέμπτη νίκη τους στα έξι τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Σε επίπεδο BCL, προέρχονται από τη βαριά εκτός έδρας ήττα με 81-64 από τη Μάλαγα στην Ισπανία.

Από την άλλη, η Φάλκο Σομπατέλι βρίσκεται αισίως σε πολύ καλό «φεγγάρι», μετρώντας πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Την Παρασκευή, επικράτησε 103-97 στην έδρα της Ντούνα έχοντας σε τρομερή βραδιά τον Περλ με 31 πόντους και 7 ριμπάουντ. Στην προηγούμενη αγωνιστική του BCL, πανηγύρισε σπουδαίο διπλό επί της Λε Μαν (63-81), μένοντας έτσι ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

«Έχουμε μπροστά μας το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι του ομίλου μας στο Basketball Champions League με την Φάλκο Ζομπατέλι. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Είναι μια ομάδα που στην έδρα της παίζει ιδιαίτερα σκληρά.

Η κατεύθυνση για μας είναι ξεκάθαρη, πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατή άμυνα, να τους βγάλουμε από τη… βολή τους και να τρέξουμε πολύ στον αιφνιδιασμό έτσι ώστε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Είναι πολύ κρίσιμη καμπή για τον όμιλο που συμμετέχουμε και κάθε λάθος μετράει. Οπότε συγκέντρωση και ένταση πρέπει να είναι στο 100% και αν τα έχουμε αυτά τα δυο στοιχεία, στο τέλος θα πανηγυρίσουμε τη νίκη»,
ανέφερε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του ενόψει του αποψινού αγώνα ο αρχηγός του Περιστερίου bwin, Λεωνίδας Κασελάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x