BCL

Σπανούλης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την έλλειψη προσπάθειας που δείξαμε»

Για έλλειψη προσπάθειας μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα του Περιστερίου από τη Ρίτας Βίλνιους.

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως η Ρίτας Βίλνιους έλεγξε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό κόντρα στο Περιστέρι και ανέλαβε την ευθύνη για την έλλειψη προσπάθειας από τους παίκτες του, χαρακτήρισε δύσκολο τον όμιλο των «κυανοκίτρινων» στο BCL και θεωρεί πως η απώλεια των ριμπάουντ οφείλεται στην έλλειψη συγκέντρωσης.

Αναλυτικά: «Η Ρίτας Βίλνιους έπαιξε καλύτερα από εμάς. Έλεγξε τον ρυθμό στα ριμπάουντ και αυτό δείχνει έλλειψη προσπάθειας. Μπορώ να δεχτώ τα πάντα σαν προπονητής, είναι μέρος του παιχνιδιού. Έλλειψη προσπάθειας έχει να κάνει με μένα και πώς προετοίμασα την ομάδα. Αναλαμβάνω την ευθύνη γι’ αυτό».

Για τον βαθμό δυσκολίας του ομίλου, εξήγησε πως: «Είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο. Η Ρίτας Βίλνιους έδειξε ότι ήταν ανώτερη από εμάς. Το ίδιο ισχύει και για την Τενερίφη. Είναι πρώτη στην Ισπανία. Είναι δύσκολος όμιλος. Είμαστε μια ομάδα που φτιαχνόμαστε. "Ανακατευτήκαμε" λίγο, γιατί είχαμε προσθαφαιρέσεις. Είναι ευθύνη δική μου να βρω τη λύση».

Για τα χαμένα ριμπάουντ, υπογράμμισε πως: «Με Μπίλαν, Αγραβάνη, Κασελάκη, Τζούστον, Ραντάνοφ, δεν θα έπρεπε να μας προβληματίζει αυτό. Το παιχνίδι, όμως, έδειξε άλλα. Ήταν πιο πολύ έλλειψη συγκέντρωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x