BCL

Σπανούλης: «Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, ο τρόπος που παίζουμε είναι φανταστικός»

Με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του, μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη νίκη του Περιστερίου bwin κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ!

Το Περιστέρι bwin πανηγύρισε μεγάλη νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισής του στα προημιτελικά του φετινού BCL, με τον Βασίλη Σπανούλη να εκθειάζει τους παίκτες του μετά τη λήξη της αναμέτρησης που διεξήχθη στη Βουδαπέστη.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την πορεία της ομάδας του στη φετινή διοργάνωση, τονίζοντας ότι ήρθαν νίκες κόντρα σε ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, ενώ πρόσθεσε ότι αισθάνεται περήφανος για τους παίκτες του και χαρακτήρισε φανταστικό τον τρόπο που παίζουν!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ακόμα μια μεγάλη ημέρα για την ομάδα μας. Αλλάξαμε όλη την ομάδα γιατί έπρεπε, καθώς παίκτες της περσινής ομάδας έπρεπε να φύγουν για καλύτερες ομάδες και μισθούς. Ξαναχτίσαμε την ομάδα από την αρχή και τώρα μπορώ να πω πως κατακτήσαμε σπουδαία πράγματα τη δεύτερη σεζόν μου στο Περιστέρι bwin.

Καταφέραμε να κερδίσουμε κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης, όπως η Μάλαγα, όπως η Χάποελ σήμερα, όπως η Καρσίγιακα. Είναι μεγάλα βήματα αυτά. Έχουμε με διαφορά το πιο μικρό μπάτζετ στον όμιλο. Παίζουμε με τρεις ομάδες που είναι υποψήφιες για το Final 4 και ακόμη και για να κατακτήσουν το τρόπαιο. Και είναι από τα πιο δύσκολα, αν όχι το δυσκολότερο, στην ιστορία της φάσης των 16 του BCL.

Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου. Ο τρόπος που παίζουμε είναι φανταστικός. Στο πρώτο ματς με τη Χάποελ δεχθήκαμε 66 πόντους. Τώρα 61. Αυτά είναι τεράστια νούμερα για την προσπάθειά μας. Είναι η ταυτότητά μας. Έχω μεγάλο σεβασμό και εξαιρετική σχέση με τον κόουτς Ηλία (Καντζούρη). Είμαστε συνεργάτες στην Εθνική ομάδα και κάνει τρομερή δουλειά στη Χάποελ. Του εύχομαι τα καλύτερα.

Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περάσουμε στο Top- 8. Εάν ο Θεός το θέλει και το επιτρέψει, θα είμαστε εκεί. Εάν όχι, για εμένα είναι σαν να είμαστε εκεί. Για ένα σουτ στο πρώτο ματς με τη Χάποελ θα μπορούσαμε να είμαστε στους «8» χωρίς το τελευταίο παιχνίδι. Κάποιες φορές χρειάζεσαι τύχη, όμως δεν πιστεύω τόσο πολύ στην τύχη όσο στην προσπάθεια.

Αυτό το γκρουπ παικτών έχουν τον σεβασμό μου. Πολλά είναι νέα για αυτούς. Τακτικά κομμάτια, η πίεση, πνευματική πίεση και περνούν μέσα από αυτό όλη τη σεζόν. Τους είπα πως εάν συνεχίσεις να έχεις πίστη στο πλάνο, θα έρθουν σπουδαία πράγματα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x