BCL

Σπανούλης: «Ιστορική χρονιά - Είμαι υπερήφανος, οι παίκτες έδειξαν σπουδαίο χαρακτήρα, καρδιά και πάθος»

Το σχόλιο του Βασίλη Σπανούλη για την ιστορική πρόκριση του Περιστερίου bwin.

Υπερήφανος για την πρόκριση του Περιστερίου bwin επί της Βόννης, με την οποία έκλεισε θέση για το Final-4 του BCL στο Βελιγράδι, δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

«Θέλω να δώσω αρχικά συγχαρητήρια στη Βόννη για την καλή της σεζόν. Έχτισαν την ομάδα από την αρχή μετά την περσινή κατάκτηση του τροπαίου κι έκαναν καλή δουλειά. Έχουν τον σεβασμό μας.

Θέλω να συγχαρώ την ομάδα και τους παίκτες μου για τον σπουδαίο χαρακτήρα, την καρδιά και το πάθος που έδειξαν. Όχι μόνο τώρα στα παιχνίδια με τη Βόννη αλλά σε όλη τη σεζόν. Ακόμα κι όταν βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο κι έπρεπε να κάνουμε μεγάλες εκτός έδρας νίκες, το κάναμε και μάλιστα παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ
».

Και συνέχισε: «Ακόμα και στη σειρά των Playoffs βρεθήκαμε να χάνουμε με 1-0 και τελικά νικήσαμε τη Βόννη με τα πλεονεκτήματά της. Παίξαμε πολύ επιθετικά, είπαμε ότι πρέπει να τους ματσάρουμε παίζοντας με περισσότερη ενέργεια και αγωνιστήκαμε σώμα με σώμα και στο ένας με έναν και το κάναμε εξαιρετικά.

Κάναμε φοβερή δουλειά και η χρονιά μας βρήκε με νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες. Είναι ιστορική χρονιά αυτή για την ομάδα. Ήταν πολύ σπουδαίο αυτό που κάναμε και τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο Final-4 του BCL και το πρωτάθλημα
».

Από την πλευρά του ο Ζερμέιν Λοβ, δήλωσε: «Πολλά συγχαρητήρια στη Βόννη. Απέδειξε ότι είναι δυνατή ομάδα και είχαμε μια φοβερή σειρά. Για τον αγώνα, κρίθηκε στην σκληράδα μας και στο ότι παίξαμε το μπάσκετ μας. Αυτό είναι και το μήνυμα που μας περνούσε ο κόουτς από το ξεκίνημα. Όταν βρεθήκαμε στον δεύτερο όμιλο με τρεις ήττες, πιστέψαμε σε εμάς, ακούσαμε ότι μας είπαν οι προπονητές και τώρα θα βρεθούμε στο Final 4».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x