BCL

Σπανούλης: «Η ομάδα μου αρνείται να χάσει, παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ»

Τι δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη μεγάλη νίκη του Περιστερίου bwin επί της Βόννης.

Ο Βασίλης Σπανούλης εξήρε τον χαρακτήρα των παικτών του μετά τη νίκη του Περιστερίου bwin επί της Βόννης (90-62) και το 1-1 στη σειρά των playoffs του BCL.

«Δείξαμε και με τον Ολυμπιακό την αντίδρασή μας, κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Στο πρώτο ματς με τη Βόννη ήμασταν εντελώς εκτός παιχνιδιού, σαν να ήμασταν κοιμισμένοι, εκτός κλίματος, εκτός πραγματικότητας. Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι βρεθήκαμε 5-7 πόντους πίσω στα τελευταία λεπτά. Αντίστροφα, στο καλό μας παιχνίδι σήμερα, που αναγκάσαμε την Βόννη να παίξει άσχημα, κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά. Αυτό λέει πολλά για τον χαρακτήρα της ομάδας, πώς αντιδρά σε ένα do or die παιχνίδι, μιας ομάδας που αρνείται να χάσει, που είναι μαχήτρια και αυτό το δείχνει με πράξεις και όχι στα λόγια», ανέφερε ο προπονητής του Περιστερίου.

«Είναι πολύ δύσκολο για μια νέα ομάδα, με παιδιά που παίζουν για πρώτη τους φορά playoffs. Παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ σε άμυνα κι επίθεση. Σημασία έχει ο κάθε παίκτης να κάνει το ρόλο του και να συνεισφέρει. Πολλοί περίμεναν με τον Ολυμπιακό να πάμε να παίξουμε ένα… φιλικό παιχνίδι, αλλά δεν συνέβη. Το ίδιο θα κάνουμε με τον Άρη. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου, αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Ο Γουίλιαμς είναι 50-50, είχε ένα διάστρεμμα, θα επανεξεταστεί και αν δεν είναι έτοιμος με τον Άρη, θα είναι σίγουρα με τη Βόννη», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x