BCL

Σπανούλης: «Μετά την πρώτη περίοδο ξαφνικά σταματήσαμε να παίζουμε μπάσκετ»

Στα πεπραγμένα των παικτών του Περιστερίου από τη δεύτερη περίοδο κι έπειτα στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα από τη Λε Μαν για την πέμπτη αγωνιστική του BCL.

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως οι παίκτες του Περιστερίου άρχισαν επιθετικά την αναμέτρηση με τη Λε Μαν και σκόραραν, όμως, στη συνέχεια, υπέφεραν, ενώ θεωρεί πως δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι με τα 10/20 τρίποντα των Γάλλων στο δεύτερο ημίχρονο και φάνηκε ότι επηρεάστηκαν ψυχολογικά.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στη Λε Μαν. Ξεκινήσαμε τον αγώνα ακριβώς όπως είπαμε, ήμασταν επιθετικοί και παίξαμε πολύ καλά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Είχαμε καλές αποφάσεις, όμως μετά την πρώτη περίοδο σταματήσαμε να παίζουμε μπάσκετ. Υποφέραμε επιθετικά, δεν είχαμε καλές αποφάσεις και κάναμε περισσότερες ντρίπλες, παρά πάσες».

Και συνέχισε: «Με αυτά τα δεδομένα είναι αδύνατον να νικήσεις τέτοιο αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι αντίπαλοι ανέβηκαν και ολοκλήρωσαν το ματς με 10/20 τρίποντα. Είναι φοβερό ποσοστό αυτό για την έδρα μας και δεν έφταιγε μόνο η άμυνά μας, αφού επιθετικά χάσαμε τον προσανατολισμό μας κι είχαμε πολύ κακές επιλογές από το τρίποντο.

Ο Τζόουνς μας έκανε μεγάλη ζημιά, ενώ ο Λιούις έβαλε μεγάλα τρίποντα. Αυτό είναι το μπάσκετ. Δεν συνεχίσαμε να παίζουμε μέχρι το τέλος και το πληρώσαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x