BCL

Σπανούλης: «Νικήσαμε την καλύτερη ομάδα του BCL»

Στο πως προσέγγισαν οι παίκτες του Περιστερίου bwin το ματς με τη Μάλαγα απέδωσε τη νίκη των «κυανοκίτρινων» ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες του Περιστερίου bwin για τη νίκη κόντρα στην καλύτερη ομάδα του BCL, στάθηκε στην ομαδική δουλειά, στον χαρακτήρα και στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιμπο Ναβάρο.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Νικήσαμε μια πολύ καλή ή μάλλον την καλύτερη ομάδα του Basketball Champions League με έναν πολύ καλό προπονητή. Η προσπάθεια μας να προσεγγίσουμε σωστά το ματς ήταν καταπληκτική. Δείξαμε χαρακτήρα και κάναμε ομαδική δουλειά. Στο δεύτερο μέρος, δεχτήκαμε μόνο 26 πόντους από μια ομάδα που έχει πάρα πολύ καλή επιθετική λειτουργία, ειδικά στο τρανζίσιον».

Και συμπλήρωσε: «Καταφέραμε να παίξουμε καλή άμυνα. Στο τέλος, βγάλαμε δυο καλές άμυνες και πήραμε το ματς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τον φίλο μου, τον κόουτς της Μάλαγα, Ίμπο Ναβάρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x