BCL

Σπανούλης: «Περήφανος για την ομάδα μου, 17-36 οι βολές για τη Χάποελ»

Απογοητευμένος με την ήττα από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, αλλά υπερήφανος για την προσπάθεια του Περιστερίου bwin, εμφανίστηκε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στην ήττα στην παράταση (77-75) του Περιστερίου bwin από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος εξέφρασε και κάποια παράπονα για τη διαιτησία, αναφερόμενος στη διαφορά των ελεύθερων βολών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Ήταν ένα σπουδαίο ματς, απέναντι σε μια ομάδα που αποτελεί ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Έχουν βάθος και ποιότητα στο ρόστερ και είναι μεγάλος οργανισμός. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου και τους παίκτες μου που παίξαμε έτσι στο πρώτο ημίχρονο. Μετά χάσαμε στο τελευταίο σουτ. Στο τελευταίο σουτ, στην τελευταία κατοχή, μπορεί να κερδίσεις, μπορεί και να χάσεις. Έχει να κάνει με την τύχη, με ένα σουτ. Το πιο σημαντικό για εμένα ήταν πως οι παίκτες μου πάλεψαν και τα έδωσαν όλα. Βάλαμε την ομάδα μας σε μια θέση όπου κάθε αντίπαλο τον αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο, χωρίς να δείχνουμε φόβο. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι όμως, οργανωμένοι και να παίζουμε καλό μπάσκετ. Θέλω να ξαναδώ το παιχνίδι, γιατί σε τέτοιο ματς με τόσες επαφές και από τις δύο ομάδες, βλέπω πως οι βολές είναι 17-36 για την Χάποελ στην έδρα μας. Πρέπει να δω ακόμα μια φορά το ματς. Συγχαρητήρια στη Χάποελ και στον φίλο μου τον Ηλία Καντζούρη. Συνεχίζουμε».

Από την πλευρά του, ο Κένι Γουίλιαμς είπε: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όμως στο τέλος δεν βγάλαμε τη φάση που έπρεπε. Πρέπει να δώσουμε τα credit στον Σμιθ. Έβαλε ένα δύσκολο σουτ, πάνω σε άμυνα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιστρέψουμε στη δουλειά αύριο, να δούμε το βίντεο και να δούμε τι έπρεπε να κάνουμε καλύτερα και να συνεχίσουμε. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας που πρέπει να δώσουμε, οπότε δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό το αποτέλεσμα να χαλάσει τη σεζόν μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x