BCL

Στα προημιτελικά του BCL Βόννη, Λούντβιγκσμπουργκ

Οι δύο γερμανικές ομάδες του δέκατου ομίλου του BCL, Βόννη και Λούντβιγκσμπουργκ, είναι αυτές που εξασφάλισαν την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Πανηγυρικά στα προημιτελικά του BCL η Βόννη. Η κάτοχος του τροπαίου «καθάρισε» 89-74 την αποκλεισμένη ήδη Ντιζόν στη Γερμανία για την πέμπτη αγωνιστική του δέκατου ομίλου των «16» κι εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση την οκτάδα.

Κορυφαίοι των Γερμανών ήταν οι Γκρίζελ με 17, Κίρκγουντ με 13, Σένγκφελντερ με 12 και Κένεντι με 11 πόντους. Για τους Γάλλους, ξεχώρισαν οι Χαντ με 19 και Χρόβατ, Σικοκό με 15 πόντους.

Πρόκριση και για τη Λούντβιγκσμπουργκ από τον ίδιο όμιλο, αφού ναι μεν έχασε 91-93 στην Κωνσταντινούπολη από τη Γαλατάσαραϊ, όμως η νίκη της 100-80 στην πρώτη αναμέτρηση στη Γερμανία της έδωσε την ισοβαθμία με την «τσιμ μπομ» και το «εισιτήριο».

Για τους Τούρκους, ξεχώρισαν οι Καμπατσά με 15, Ντι Μποστ με 14, Χαλίλοβιτς, Γεμπόα με 13 και Ακπινάρ, ΜακΚόρμακ με 12 πόντους. Για τους Γερμανούς, ξεχώρισαν οι Γκρέιβς με 26, Λιούις με 13 και Μπούι με 11 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x