BCL

Συνέχισαν με το απόλυτο Μπιλμπάο, Λούντβιγκσμπουργκ στο BCL

Με το «3 στα 3» συνέχισαν την Τετάρτη στους ομίλους του φετινού BCL οι Μπιλμπάο και Λούντβιγκσμπουργκ.

Η Μπιλμπάο νίκησε δύσκολα 85-80 την Ιγκοκέα στη Βοσνία για την τρίτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του BCL και διατήρησε το απόλυτο στο γκρουπ, αφήνοντας τους πρώην Γιουγκοσλάβους στο 1-2.

Για τους Βάσκους, ξεχώρισαν οι Ρόσα με 17, Χάκανσον με 16 και Ουάιτι με 11 πόντους. Για τους Βόσνιους, διακρίθηκε ο Ουάιλερ με 25 πόντους, έχοντας τη συμπαράσταση των Στέφενς με 11 και Κρόφορντ, Γιοσίλο με 10 πόντους.

Το απόλυτο και για την Λούντβιγκσμπουργκ στον τέταρτο όμιλο με το εντυπωσιακό 90-70 στην Κωνσταντινούπολη επί της Νταρουσάφακα, που την άφησε στο 1-2.

Για τους Γερμανούς, ξεχώρισαν οι Χαμπ με 17 και Ουάιτχεντ, Τζόνσον με 15 πόντους. Για τους Τούρκους, ξεχώρισαν οι Ολασένι με 25 και Οζντεμίρογλου με 14 πόντους.

Δεύτερη νίκη για την Τενερίφη στον όγδοο όμιλο του Περιστερίου με το «καταιγιστικό» 95-57 επί της Μπνέι Ερτζέλια στο Ισραήλ, που άφησε τους γηπεδούχους στο 1-2.

Για τους νησιώτες, ξεχώρισαν οι Σάλιν με 18, Σερμαντίνι με 16, Αμπρομάιτις με 15 και Φερνάντεθ με 11 πόντους. Για τους Ισραηλινούς, διασώθηκαν οι Φαγέ με 17 και Φαν Φλίετ με 14 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x