BCL

Τακιανός: «Πολύ δύσκολο έργο με την Τόφας, αλλά θα είμαστε πιο έτοιμοι»

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ στην Προύσα με την Τόφας για το BCL.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην Προύσα και την Tofas Spor Salonu από την Τόφας (09/01, 19:00, COSMOTE SPORT 5, sport-fm.gr), έχοντας ως στόχο μόνο τη νίκη έτσι ώστε να μείνει ζωντανός για την πρόκριση στους «16» του BCL.

Ενόψει της αναμέτρησης αυτής, ο Φώτης Τακιανός τόνισε πως το έργο του «δικεφάλου του βορρά» είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο επεσήμανε πως η ομάδα του θα είναι πιο έτοιμη αυτή τη φορά σε σχέση με το κάκιστο πρώτο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, που ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο με την προσθήκη του Ντένμον κι αυτό φάνηκε από το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι. Χάσαμε το παιχνίδι στην έδρα μας και το πλεονέκτημα που είχαμε, αλλά στόχος μας είναι να ξανακερδίσουμε αυτό το πλεονέκτημα που αποκτήσαμε με πολύ κόπο και να πάμε την σειρά σε τρίτο παιχνίδι. Το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί έχουμε τα προβλήματα και τις απουσίες μας, ενώ αυτή την φορά θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε εμείς μία δύσκολη έδρα. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, πιστεύω ότι αυτή την φορά θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας και να βγάλουμε αντίδραση, απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα. Χρειάζεται πάθος και ένταση από την αρχή του αγώνα και αυτό πιστεύω ότι θα βγάλουμε στο παρκέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x