BCL

Τόμπσον: «Must-win παιχνίδι κόντρα στη Ρίτας, περιμένουμε την ώθηση του κόσμου»

Ο Τρέβορ Τόμπσον μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου bwin ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με τη Ρίτας για τα play-in του BCL.

Το ματς της χρονιάς έχει μπροστά του το Περιστέρι bwin, που φιλοξενεί τη Ρίτας Βίλνιους στο «Ανδρέας Παπανδρέου» (10/01, 19:30, COSMOTE SPORT 4), έχοντας ως μόνο στόχο τη νίκη, η οποία θα του δώσει το εισιτήριο για τους «16» του Basketball Champions League.

Ενόψει αυτής της αναμέτρησης, ο Τρέβορ Τόμπσον τόνισε πως πρόκειται για must-win παιχνίδι, και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου για να δώσει ώθηση στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τη Ρίτας: «Είμαστε σε καλό μομέντουμ. Οι προπονήσεις που κάνουμε είναι πολύ σκληρές. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που είναι must win για μας με τη Ρίτας Βίλνιους. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να προστατεύσουμε την έδρα μας και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να παίξουμε σκληρά στην άμυνα, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την παρουσία του κόσμου: «Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να μας δώσει την ώθηση που χρειάζεται και εμείς στο τέλος να τους ευχαριστήσουμε με τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x