BCL

Στο Βελιγράδι για την πρωτιά ο ΠΑΟΚ

Στην ουδέτερη και χωρίς την παρουσία του κόσμου «Χάλα Πιονίρ» αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, για τη νίκη που θα του εξασφαλίσει την πρωτιά του 7ου ομίλου του Basketball Champions League.

Την απευθείας πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ, στο ουδέτερο Βελιγράδι.

Ο «δικέφαλος του βορρά» αντιμετωπίζει τη Χάποελ Ιερουσαλήμ (13/12, 19:30, www.sportfm.gr, Cosmote Sport 4), στην κεκλεισμένων των θυρών «Χάλα Πιονίρ», για την 5η αγωνιστική του 7ου ομίλου του BCL. Στο 3-1 είναι το ρεκόρ των δύο ομάδων, με το σύνολο του Φώτη Τακιανού να έχει το +2 (79-77) της νίκης στην Πυλαία, στον πρώτο γύρο.

Την προηγούμενη αγωνιστική, η Χάποελ πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Γαλατασαράι, την οποία νίκησε 85-70. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα της Ιερουσαλήμ, καθώς στα δύο επόμενα παιχνίδια της που ήταν για το πρωτάθλημα Ισραήλ, μέτρησε ισάριθμες ήττες. Η πρώτη ήταν από τη Μακάμπι Ραμάτ Γκαν με σκορ 79-73 και ακολούθησε η συντριβή από τη Χάποελ Αφούλα με το βαρύ 105-65.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έρχεται από μία ανταγωνιστική εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR, στο ΟΑΚΑ, για τη Stoiximan Basket League. Ο «δικέφαλος του βορρά» έμεινε κοντά στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, αλλά στο τέλος γνώρισε την ήττα 97-85. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρέμεινε στην Αθήνα για προπονήσεις και εκεί ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το Βελιγράδι. Ερωτηματικό είναι Άντριου Χάρισον, ενώ εκτός με ίωση είναι ο Νίκος Αρσενόπουλος.

Τα σενάρια στον όμιλο του ΠΑΟΚ:

* Ο ΠΑΟΚ θα εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου με νίκη κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

* Η Χάποελ Ιερουσαλήμ θα εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου εάν νικήσει τον ΠΑΟΚ με πάνω από 3 πόντους. Εάν νικήσει με 1 ή 2 πόντους, τότε η πρωτιά θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

* Η Γαλατασαράι θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα Play-In με νίκη επί της Μπενφίκα.

* Η Μπενφίκα θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα Play-In εάν νικήσει τη Γαλατασαράι με 21 πόντους και πάνω. Εάν η Μπενφίκα νικήσει τη Γαλατά μέχρι 20 πόντους, τότε η θέση για τα Play-In θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x