BCL

Πέταξε εκτός την Χαποέλ Χολόν και πέρασε στον τελικό του BCL η Τενερίφη

Η Τενερίφη απέκλεισε στα ημιτελικά την Χαποέλ Χολόν με 78-71 και κλείδωσε το εισιτήριο για τον τελικό του Basketball Champions League.

Η Τενερίφη επικράτησε της Χαποέλ Χολόν με 78-71 για τα ημιτελικά του Basketball Champions League και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση είχε πάθος, ένταση, σπουδαίες στιγμές και οι δύο ομάδες διεκδικούσαν στα ίσα την πρόκριση. Η Χαποέλ Χολόν βρέθηκε στο τέλος ένα σουτ μακριά από την ανατροπή (69-68 στο 36') και το προβάδισμα, αφού έκοψε σταδιακά την διαφορά, αλλά η ισπανική ομάδα διαχειρίστηκε την πίεση και πήρε το ροζ φύλλο.

Κορυφαίος για τους άτυπα φιλοξενούμενους ήταν ο αειθαλής Μαρσέλο Χουέρτας με 17 πόντους 9 τελικές πάσες, άξιος συμπαραστάτης ήταν ο Γκιόργκι Σερμαντίνι με 14 πόντους και 7 ριμπάουντ και στις παρυφές του double-double κινήθηκε ο Φραν Γκουέρα με 9 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Από την πλευρά της Χολόν, ο Τζο Ράγκλαντ έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και προσπάθησε να αποτρέψει την ήττα, καθώς σημείωσε με 22 πόντους και 5 ασίστ. Οι Ράφαελ Μένκο και Κρις Τζόνσον πρόσθεσαν 15 και 13 αντίστοιχα.

Πλέον, το σύνολο του Τσους Βιντορέτα θα περιμένει στον τελικό (8/6) τον νικητή ανάμεσα στην Μανρέσα και Λούντβιχσμπουργκ στον δεύτερο ημιτελικό (6/5, 22:00).

Τα δεκάλεπτα: 13-20, 33-42, 51-59, 71-78

Δείτε την στατιστική του αγώνα εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x