BCL

Χολ: «Είναι δάσκαλος του μπάσκετ ο Πλάθα - Όλη η ομάδα αξίζει τον τίτλο του MVP»

Για την πολύτιμη νίκη της ΑΕΚ Betsson BC και την απόδοση του μίλησε ο Λάνγκστον Χολ, ενώ αποθέωσε τον Χουάν Πλάθα.

Η ΑΕΚ Betsson BC ήταν ψυχωμένη και πήρε την πρώτη της νίκη τη φετινή αγωνιστική περίοδο κόντρα στη Λούντβιγκσμπουργκ στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Basketball Champions League.

Ο Λάνγκστον Χολ που αναδείχθηκε πολυτιμότερος στο ματς στις δηλώσεις που παραχώρησε ανέφερε ότι η Ένωση έμαθε πολλά από τις ήττες με Ολυμπιακό και Λαύριο, ενώ αποθέωσε τον Χουάν Πλάθα.

«Νιώθω εξαιρετικά, ήμασταν έτοιμοι για το ματς μετά τα 2 παιχνίδια πρωταθλήματος, μάθαμε αρκετά από τις ήττες με Ολυμπιακό και Λαύριο», είπε, αρχικά και συνέχισε:

«Σίγουρα το κλειδί ήταν να παίξουμε άμυνα κόντρα στη Λούντβιγκσμπουργκ σε καίρια σημεία, αν δεν κάνω λάθος κάποια στιγμή είχε 20 επιθετικά ριμπάουντ, κάναμε σωστές επιλογές στην επίθεση», ενώ για τον τίτλο του MVP πρόσθεσε: «Δεν θα ήθελα να πάρω τον τίτλο, όλη η ομάδα προσπάθησε για το καλύτερο, όλη η ομάδα αξίζει τον τίτλο του MVP» και έκλεισε τις δηλώσεις του αποθεώνοντας τον Χουάν Πλαθά:

«Σίγουρα θα πρέπει να διορθώσουμε την άμυνα μας, θα βρούμε τη χημεία μας ως ομάδα στην επίθεση και θα πάμε καλύτερα στο μέλλον. Είναι δάσκαλος του μπάσκετ ο Πλάθα, τον ακούμε και προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο όσα μας λέει», ήταν οι δηλώσεις του Χολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x