BCL

Ζιάγκος: «Έγιναν τα πάντα για να χάσουμε, χρειαζόμαστε τη στήριξη»

Στα όσα έγιναν για να καταφέρει να χάσει ο Ηρακλής το ματς με τον Κεραυνό στη Λευκωσία και να αποκλειστεί από τη συνέχεια του BCL στάθηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε πως δέχτηκαν 18 τρίποντα στα τελειώματα των επιθέσεων των Κύπριων και πως όλοι ήξεραν και περίμεναν πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, ζητώντας τη στήριξη του κόσμου, αφού είναι καινούργια ομάδα και χρειάζονται δουλειά.

Αναλυτικά: «Σκοράραμε 86 πόντους στην κανονική διάρκεια και χάσαμε από μια ομάδα που ευστόχησε σε 18 σουτ τριών πόντων, νούμερο "αστρονομικό". Σουτ στην εκπνοή της επίθεσης που σου "κόβουν τα πόδια". Η ομάδα "γύρισε" από το -11, πέρασε μπροστά με +4 και ήταν μια "ανάσα" από τη νίκη, όπου εκεί έγινε ότι έπρεπε για να χάσουμε.

Το θέλαμε πολύ, φωνάζαμε ότι τέτοια εποχή μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Απόψε έγιναν όλες οι αρνητικές συγκυρίες που χρειάζονταν για να χαθεί το παιχνίδι. Μας δημιουργεί προβληματισμό ότι, για ακόμα ένα παιχνίδι, δώσαμε κλέψιμο της μπάλας μέσα από τα χέρια μας, το οποίο δίνει εύκολο καλάθι. Είναι νωρίς, η ομάδα είναι καινούργια, χρειάζεται στήριξη, υπομονή και χρόνος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x