BCL

Ζούρος: «Η νίκη με τη Χολόν είναι μονόδρομος, αν θέλουμε να παραμείνουμε σε τροχιά πρόκρισης στο BCL»

Όσα ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΚ Betsson, Ηλίας Ζούρος, ενόψει του παιχνιδιού με τη Χάποελ Χολόν για το Basketball Champions League.

Μετά από διάλλειμα ενός μήνα το Basketball Champions League επιστρέφει, με την ΑΕΚ Betsson να υποδέχεται τη Χαποέλ Χολόν στα Άνω Λιόσια και να ψάχνει τη νίκη που θα την κρατήσει ζωντανή για την πρόκριση στους «8».

Στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού (05/03) ματς, ο προπονητής της «βασίλισσας», Ηλίας Ζούρος, ανέφερε πως το ροζ φύλλο είναι μονόδρομος, ενώ υπογράμμισε πως το ματς έχει κάποιες ιδιομορφίες όσον αφορά τη σύνθετη άμυνα των Ισραηλινών.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ηλία Ζούρου για το αυριανό (05/03) παιχνίδι:

«Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αναμέτρηση και εξαιτίας της δυναμικής της Χάποελ, αλλά και επειδή δεν θα έχουμε τον κόσμο μας. Προφανώς, η νίκη είναι μονόδρομος, αν θέλουμε να παραμείνουμε σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL.

Θεωρώ, ότι στον αγώνα με ΠΑΟΚ δείξαμε κάποια από τα στοιχεία, που θέλουμε να έχουμε ως ομάδα. Η αυριανή αναμέτρηση έχει κάποιες ιδιομορφίες, σχετικά με τη σύνθετη άμυνα της αντιπάλου μας, ωστόσο, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και συνεπείς στο αμυντικό κομμάτι, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x