BCL

Ζούρος: «Ήταν καταστροφική η πρώτη περίοδος, σπουδαία ομάδα η Μούρθια»

Την ποιότητα της Μούρθια εξήρε ο Ηλίας Ζούρος μετά την ήττα της ΑΕΚ από την ισπανική ομάδα για την πέμπτη αγωνιστική των «16» του BCL.

Ο Ηλίας Ζούρος τόνισε πως άξιζε στη Μούρθια να προκριθεί στους «8» του BCL λόγω του καλού μπάσκετ που παίζει και της ατμόσφαιρας που δημιουργείται στο γήπεδό της, στάθηκε στην κακή πρώτη περίοδο της ΑΕΚ και στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών της Ένωσης σε αυτό το διάστημα και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους ψηλούς λόγω του τραυματισμού του Μόργκαν.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στη Μούρθια, άξιζε τη νίκη, άξιζε να προχωρήσει. Πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή. Έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ. Ξέρουν πως να παίξουν και στις δύο πλευρές. Συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα. Είναι ωραίο να παίζεις κόντρα σε ισπανικές ομάδες. Μπορείς να δεις τους φιλάθλους να απολαμβάνουν το παιχνίδι.

Όσο για εμάς, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, η πρώτη περίοδος ήταν καταστροφή. Μετά επιστρέψαμε. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Δυστυχώς, χάσαμε τους ψηλούς μας, ο Μόργκαν χτύπησε στο τελευταίο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με άλλους παίκτες στη θέση του σέντερ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x