BCL

Ζούρος: «Κάθε νίκη σε αυτήν τη φάση του BCL, ιδιαίτερα εκτός έδρας, είναι… χρυσάφι»

Οι δηλώσεις του Ηλία Ζούρου ενόψει της αυριανής (30/01, 19:00) εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Χάποελ Χολόν για τη 2η αγωνιστική της φάσης των «16» του BCL.

Λίγες ημέρες μετά το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ Betsson BC, ο Ηλίας Ζούρος θα πραγματοποιήσει και την «πρώτη» του ευρωπαϊκή παρουσία στο τιμόνι της «Ένωσης», στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Χάποελ Χολόν στο Σζομπαθέλι της Ουγγαρίας για τη 2η αγωνιστική της φάσης των «16» του BCL.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ισραηλινή ομάδα, τονίζοντας παράλληλα πως για την ΑΕΚ μια εκτός έδρας νίκη σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης αποτελεί... χρυσάφι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Ζούρου:

«Αντιμετωπίζουμε τη Χάποελ Χολόν, μία ομάδα, που παίζει ιδιαίτερο μπάσκετ, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες ομάδες από το Ισραήλ. Με σύνθετες άμυνες, με επιμονή στη «ζώνη». Πρόκειται για μία ομάδα, που προσπαθεί να επιβάλλει έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης.

Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι αυτονόητο, ότι πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, που είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε μία ομάδα κι ένα από τα κομμάτια, που πρέπει να βελτιώσουμε. Βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή το μείζον είναι η νίκη. Για να βρούμε και χρόνο για να διορθώσουμε πράγματα, δηλαδή να μπούμε σε μία διαφορετική φιλοσοφία, ώστε να έχουμε και το μπάσκετ, που θέλουμε και τα αποτελέσματα, που θέλουμε.

Είναι πολύ σημαντικός ο αγώνας, αλλά είναι μόλις το δεύτερο ματς. Δεν πρέπει να έχουμε πίεση. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη και «στο τέλος θα κάνουμε ταμείο». Όμως, κάθε νίκη σ’ αυτή τη φάση του BCL, ιδιαίτερα εκτός έδρας, είναι… χρυσάφι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x