BCL

Ζούρος: «Πρέπει να νικήσουμε απέναντι στη Μούρθια, υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα»

Οι δηλώσεις του Ηλία Ζούρου μετά την ήττα της ΑΕΚ Betsson από τη Χάποελ Χολόν με σκορ 79-68.

Η ΑΕΚ Betssonηττήθηκε με σκορ 79-68 από τη Χάποελ Χολόν στο Σομπατέλι μετά από αρνητική εμφάνιση, με αποτέλεσμα να πέσει στο 0-2 στη φάση των «16» του BCL.

Μετά το ματς, ο Ηλίας Ζούρος συνεχάρη τους Ισραηλινούς και τόνισε πως ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, ενώ έστειλε μήνυμα για... τελικό ενόψει του ματς με τη Μούρθια (06/02).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στη Χολόν. Αξίζαν τη νίκη. Από την πλευρά μας θα πω ότι ήμασταν μπερδεμένοι με την άμυνα πυ αντιμετωπίσαμε. Κολλήσαμε και διστάσαμε. Πιστεύω στους παίκτες, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό, αλλά δεν έχουμε χρόνο. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί, ξεκινώντας από το πρωτάθλημα, το Σάββατο και μετά στο ματς με τη Μούρθια. Απόψε κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε κρίσιμα ριμπάουντ, τους δώσαμε τη δυνατότητα για πόντους δεύτερης ευκαιρίας και κυρίως τρίποντα. Στην transition επίθεση επίσης δεν ήμασταν καλοί. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, να παλέψουμε κάθε ματς, κάθε δευτερόλεπτο, γιατί η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να δείξουμε σε όλους ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ, αλλά και στον επόμενο γύρο. Πρέπει να νικήσουμε απέναντι στη Μούρθια, υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x