Την αντίδραση της ΕΟΚ προκάλεσε δημοσίευμα που αναφέρει πως ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποφάσισε να προκηρύξει εκλογές και να αποσυρθεί οριστικά από τα της ομοσπονδίας. Σε ανακοίνωση γίνεται λόγος για συνεχιζόμενη, χυδαία και εμφανώς κατευθυνόμενη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και παρέμβασης στη διοίκηση της ΕΟΚ, καθώς και για πρωτοφανείς μεθοδεύσεις και προσπάθειες ανατροπής κάθε δημοκρατικής διαδικασίας στις εκλογές.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζει την αποστροφή του προς τη συνεχιζόμενη, χυδαία και εμφανώς κατευθυνόμενη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και παρέμβασης στη διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Το σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Gazzetta.gr χωρίς ίχνος δεοντολογίας και σεβασμού, εμπλέκει τον ίδιο τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, σε φανταστικούς, ανύπαρκτους και με σαφή στόχευση διαλόγους, για να εξυπηρετήσει ιδιοτελή συμφέροντα επίδοξων διαδόχων. Όπως επίσης και αυτών που έχουν καθοδηγήσει και υποκινήσει τις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις και προσπάθειες ανατροπής κάθε δημοκρατικής διαδικασίας στις εκλογές των Ομοσπονδιών.

Πέραν των ενεργειών που θα ακολουθηθούν για να αποκατασταθεί η συκοφαντία και της ενημέρωσης των αρμόδιων δημοσιογραφικών οργάνων για τις πρακτικές που χρησιμοποιούνται στον κλάδο, πρέπει να γίνει σαφές προς κάθε κατεύθυνση το εξής:

Η διοίκηση της ΕΟΚ ήταν, είναι και θα παραμείνει παρούσα στον χώρο του αθλήματος το οποίο καθιέρωσε στο ανώτατο επίπεδο στη χώρα και έφερε την παγκόσμια αναγνώριση και θα συνεχίσει να δρομολογεί τις εξελίξεις για ανάλογη συνέχεια, πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.