Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Elite League: Δικαίωσε τον Ηρακλή το ΑΣΕΑΔ, άρση του -3 και κορυφή για... τέσσερις

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Ηρακλή και του επιστρέφει το -3.

Ευχάριστα νέα για τον Ηρακλή. Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τους Θεσσαλονικείς στην προσφυγή τους κατά της απόφασης του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΟΚ για αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα της Elite League.

Έτσι ο «Γηραιός» προστίθεται στο γκρουπ Αμαρουσίου, Πανερυθραϊκού και Τρίτωνα που μοιράζονται την κορυφή της κατηγορίας έχοντας από 10 νίκες.

Η ποινή είχε επιβληθεί για εκπρόθεσμη κατάθεση φακέλου για εξασφάλιση πιστοποιητικού στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

Το ΑΣΕΑΔ αποφάσισε σήμερα την ακύρωση της απόφασης του αθλητικού δικαστή περί αφαίρεσης 3 βαθμών για παράβαση του κανονισμού αδειοδότησης, μετά την σχετική προσφυγή της Ομάδας μας. Το Συμβούλιο αποδέχθηκε τα επιχειρήματα και τα στοιχεία που κατέθεσε υπέρ της Ομάδας μας ο νομικός σύμβουλος μας, κ.Λάμπρος Αδάμος, και δικαίωσε την Ομάδα μας, η οποία με την "επιστροφή" των 3 βαθμών, ισοβαθμεί πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Elite League με άλλα τρία σωματεία.

Η προσπάθεια της διοίκησης συνεχίζεται ώστε να θωρακιστεί αυτή των παικτών και των προπονητών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και γι' αυτό καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας σε διαρκή στήριξη και προστασία της έδρας μας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x