Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Elite League: Σήμερα κρίνεται η άνοδος για δύο στην Basket League

Ψυχικό-Τρίτων (16:30) και Μαρούσι-Πανερυθραϊκός (19:15) σήμερα στους δύο ημιτελικούς του Final 4 της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Tο πρώτο Final 4 της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει σήμερα και το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, το γήπεδο της ΑΕΚ, θα φιλοξενήσει τους δύο ημιτελικούς που θα χαρίσουν στους δύο νικητές την άνοδο στην Basket League και τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή στον τελικό της Κυριακής.

Ψυχικό-Τρίτων (16:30) και Μαρούσι-Πανερυθραϊκός (19:15) συνθέτουν τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών, ενώ όλες οι ομάδες σε πρώτη φάση έχουν εκφράσει την πρόθεση να... αξιοποιήσουν το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία, που συνοδεύεται από μια σειρά από οικονομικές και γηπεδικές προϋποθέσεις.

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα συνεργαζόμενα δίκτυα της ομοσπονδίας, αλλά και διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube. Ειδικότερα, τους τέσσερις αγώνες θα μεταδώσουν ζωντανά το Ionian TV, το Ήπειρος TV, το Atlas tv (Θεσσαλονίκη), το Ena Channel (Ανατολική Μακεδονία), το Aeolos TV (Λέσβου), το KOS TV (Κως) και το Attica TV (Αθήνα). Το Star Κεντρικής Ελλάδας (Λαμία) θα μεταδώσει ζωντανά τον πρώτο ημιτελικό και τους δύο τελικούς, καθώς και σε μαγνητοσκόπηση το Σάββατο στις 21:45 τον δεύτερο ημιτελικό. Το Νότος TV θα μεταδώσει ζωντανά τους δύο αγώνες της Κυριακής, ενώ το Flash (Δυτική Μακεδονία/Κοζάνη) θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση τους αγώνες και των δύο ημερών.

Τα εισιτήρια για τις δύο ημέρες των αγώνων είναι στη διάθεση του κοινού. Η γενική είσοδος για κάθε ημέρα αγώνων είναι 5 ευρώ και οι φίλαθλοι μπορούν να εξασφαλίσουν τη θέση τους μέσω της ticketmaster στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006147.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού, στις 14:30. Η είσοδος στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων θα επιτρέπεται αυστηρά μόνο σε όσους έχουν εισιτήρια, προσκλήσεις ή διαπιστεύσεις. Κατά την προσέλευση των θεατών θα γίνονται έλεγχοι για προσκλήσεις/εισιτήρια, όσο και ταυτοπροσωπίας (αναγκαία η αστυνομική ταυτότητα), καθώς και σωματικοί έλεγχοι. Οι φίλαθλοι παρακαλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο εγκαίρως για να μην προκύψει συνωστισμός στις εισόδους και κατά τους ελέγχους.

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι των σημερινών αγώνων του Final 4 της Elite League Ερρίκος Ντυνάν είναι οι εξής:

ΟΚΑΛ 16.30 Ψυχικού-Τρίτων Πιτσίλκας-Θεονάς-Αγραφιώτης Ιωάν. (Τεφτίκης)


ΟΚΑΛ 19.15 Μαρούσι-Πανερυθραϊκός Τσαρούχα-Τσώνος-Τηγάνης (Kουλούρης Σπ.)


Το πρόγραμμα του Final 4:

Σάββατο 27/5 – Ημιτελικοί
16.30 Ψυχικό – Τρίτων (1)
19.15 Μαρούσι – Πανερυθραϊκός (2)

Κυριακή 28/5 – Τελικοί
13.00 (θέσεις 3-4) Ηττημένος 1-Ηττημένος 2
15.45 Τελικός Νικητής 1-Νικητής 2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x