Eurocup

Τρίτη νίκη για Μπεσίκτας, δεύτερη για Χάποελ Ιερουσαλήμ

Σε ένα δραματικό ματς, η Μπεσίκτας νίκησε την Ουλμ 101-99 στη Γερμανία για την τέταρτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του EuroCup κι έφτασε στις τρεις νίκες στο γκρουπ.

Τρίτη νίκη για την Μπεσίκτας στο φετινό EuroCup. Οι «αετοί» της Κωνσταντινούπολης νίκησαν με το εντυπωσιακό 101-99 στη Γερμανία την Ουλμ με το buzzer beater του Αντονι Μπράουν για την τέταρτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου και με 3-1 ρεκόρ «έπιασαν» στη δεύτερη θέση την αντίπαλό τους.

Δεύτερη νίκη για τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία επικράτησε στην ουδέτερη Βουλγαρία 86-69 της Σλασκ Βρότσλαβ, με αμφότερες να βρίσκονται στο 2-2 πλέον στον πρώτο όμιλο.

Πρώτη νίκη για τη Νεπτούνας στο γκρουπ, αφού επικράτησε του ουραγού Αμβούργου 97-88 στην Κλαϊπέντα κι άφησε χωρίς επιτυχία τους Γερμανούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x