Eurocup

Επίσημο: Με Άρη οι 20 ομάδες που θα δώσουν το «παρών» στο αλλαγμένο Eurocup της νέας σεζόν!

Ανακοινώθηκαν οι 20 ομάδες που θα αγωνιστούν στο Eurocup της νέας σεζόν, με τον Άρη να αποτελεί τη μοναδική ελληνική ομάδα της διοργάνωσης.

Ανακοινώθηκαν οι 20 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Eurocup της νέας σεζόν, με τον Άρη να είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας στη διοργάνωση!

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς αφήνουν και επίσημα το Baskeball Champions League στο οποίο συμμετείχαν τα τελευταία χρόνια, παίρνοντας τη θέση του Προμηθέα, ο οποίος αγωνίστηκε στο Eurocup την περασμένη σεζόν.

Οι ομάδες που θα βρεθούν στο Eurocup της νέας σεζόν:



Επιπλέον, ανακοινώθηκε και μία σειρά αλλαγών στο φορμάτ της διοργάνωσης, αφού από τη νέα σεζόν θα προκρίνονται έξι αντί για οχτώ ομάδες από τους δύο ομίλους της πρώτης φάσης, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις θα περνούν αυτόματα στα προημιτελικά, τα οποία θα είναι νοκ-άουτ.

Επιπλέον, οι ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός δεν θα είναι πλέον μονοί, αλλά θα διεξαχθούν με την μορφή σειράς, με τον νικητή να κρίνεται στις τρεις νίκες και με την ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Το νέο φορμάτ της διοργάνωσης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x