Eurocup

Ίδρωσε η Μπολόνια κόντρα στην Ουλμ αλλά πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Eurocup

Μόχθησε η Μπολόνια κόντρα στην Ουλμ, αλλά πέρασε την ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς. Στον άλλο αγώνα η Ανδόρρα έκανε την έκπληξη, αφήνοντας εκτός την Γκραν Κανάρια και οδεύουν στα ημιτελικά του Eurocup.

Λίγο έλειψε η Βίρτους Μπολόνια να υποπέσει στο «αμάρτημα»... της Παρτίζαν και να πέσει στη φάκα του φαβορί. Παρόλα αυτά, σε μία αναμέτρηση στη κόψη του ξυραφιού, η ιταλική ομάδα είχε σε καταπληκτική βραδιά τον Μουχαμαντού Τζάιτεχ που σημείωσε 27 πόντους και κατέβασε 11 ριμπάουντ, που επί της ουσίας οδήγησε τους πρωταθλητές Ιταλίας στην επικράτηση με 83-77 και την δυνατότητα να συνεχίσουν τη πορεία τους.

Όσον αφορά την γερμανική ομάδα, ξεχώρισε ο Τζαρόν Μπλόσογκεϊμ με 22 πόντους.

Στο δεύτερο ζευγάρι της βραδιάς, στο ισπανικό ντέρμπι η Ανδόρρα έκλεισε το μάτι στην Γκραν Κανάρια με 79-77, διαπράττοντας μεγάλη έκπληξη. Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Κόντι Μίλερ-ΜαΚίντιρ που σε 31 λεπτά έγραψε 17 πόντους και μοίρασε 9 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Στην αντίπερα όχθη, η μεστή εμφάνιση του Άρτεμ Πουστοβόι δεν αρκούσε (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και πλέον οι γηπεδούχοι επικεντρώνονται στη Liga Endesa όπου βρίσκονται στην 8η θέση, ενώ οι νικητές στην προτελευταία θέση και κοιτούν τον υποβιβασμό, αν παραμείνουν εκεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x