Eurocup

Άρης: Εκτός ο Κατσίβελης με Κλουζ, αμφίβολος ο Μπάνκστον

Ο Άρης θα ταξιδέψει στη Ρουμανία για τον αγώνα με την Κλουζ Ναπόκα χωρίς τον Δημήτρη Κατσίβελη αλλά με τον Κρις Μπάνκστον, του οποίου ωστόσο η συμμετοχή είναι αμφίβολη.

Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κλουζ Ναπόκα για την 14η αγωνιστική του EuroCup (10/01, 19.00), με τους «κίτρινους» να θέλουν να κάνουν ένα σημαντικό βήμα ώστε να εδραιωθούν στην εξάδα που οδηγεί στους «16» της διοργάνωσης.

Παρόλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς δεν θα παραταχθούν πλήρεις στην αναμέτρηση. Ο Δημήτρης Κατσίβελης αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και δεν θα ταξιδέψει καν στη Ρουμανία, ενώ ο Κρις Μπάνκστον θα είναι μεν στην αποστολή, ωστόσο η συμμετοχή του θα κριθεί την ημέρα του αγώνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο Άρης Midea στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της Τετάρτης (10/01, 19:00) με την Κλουζ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του BKT EuroCup.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν τη μίνι προετοιμασία τους, με μία απογευματινή προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Εκτός παρέμεινε ο Δημήτρης Κατσίβελης (προσαγωγοί), όπως και ο Κρις Μπάνκστον, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με τον Απόλλωνα Carna. Ο Αμερικανός σέντερ θα ταξιδέψει στη Ρουμανία και το αν θα αγωνιστεί θα εξαρτηθεί από την κατάστασή του την ημέρα του αγώνα. Εκτός δράσης παραμένουν οι Γιώργος Φίλλιος και Ανδρέας Καλόγηρος.

Η αποστολή του Άρη Midea θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Τρίτης (09/01) για τη Ναπόκα της Ρουμανίας και το απόγευμα θα προπονηθεί στην BT Arena».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x