Eurocup

Κάλεσμα του Άρη στον κόσμο για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Μπουντούτσνοστ

Η ΚΑΕ Άρης απηύθυνε κάλεσμα προς τον κόσμο για το παιχνίδι κόντρα στην Μπουντούτσνοστ, που μπορεί να κρίνει πολλά όσον αφορά την εξάδα του Eurocup.

O Άρης υποδέχεται την Μπουντούτσνοστ στο «Αλεξάνδρειο» (17/1, 20:00, NovaSports Prime) για τη 15η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup, ψάχνοντας οπωσδήποτε νίκη έτσι ώστε να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην εξάδα.

Οι «κίτρινοι» μέσω μηνύματος στα social media απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, τονίζοντας τη μεγάλη σημασία του αγώνα κόντρα στους Μαυροβούνιους.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Η ώρα για τον κρίσιμο αγώνα με την Μπουντούτσνοστ πλησιάζει. Την Τετάρτη 17/01 στις 20:00 ο Άρης Midea θα προσπαθήσει να κατακτήσει την 7η νίκη του στο φετινό BKT EuroCup και να κάνει το 2-0 απέναντι στους δυνατούς και ενισχυμένους Μαυροβούνιους.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια, κανείς δεν περισσεύει! Το γεμάτο «Nick Galis Hall» ήταν, είναι και θα είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας στην προσπάθεια για ακόμα μία σημαντική νίκη.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας όλο το 24άωρο μέσω της πλατφόρμας της More (https://www.more.com/.../festivalkae-aris-eisitiria.../) είτε από την μπουτίκ της ΚΑΕ, σήμερα (16/01) έως τις 18:00 και αύριο από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x