Eurocup

Για τη… ρεβάνς κόντρα στη Λιετκαμπέλις ο Άρης

Με στόχο να βάλει τέλος στο σερί των ηττών που τρέχει στο Eurocup, ο Άρης υποδέχεται τη Λιετκαμπέλις, για την 11η αγωνιστική.

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τον Άρη.

Οι «κίτρινοι» υποδέχονται στο «Nick Galis Hall» τη Λιετκαμπέλις (12/12, 20:00, www.sportfm.gr, Novasports Prime), για την 11η αγωνιστική του Eurocup.

Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, καθώς μετράει τέσσερις σερί ήττες στη διοργάνωση, που την έχουν ρίξει στο 3-7 και την κρατούν εκτός της ζώνης των playoffs, στον πρώτο όμιλο.

Στον αντίποδα, οι Λιθουανοί έχουν γνωρίσει back-to-back ήττες, αλλά είναι στο καλύτερο 4-6. Στο ματς του πρώτου γύρου, ο Άρης στάθηκε πολύ καλά για τρία δεκάλεπτα, αλλά στο τέταρτο άφησε τη Λιετκαμπέλις να πάρει τον έλεγχο και στο τέλος τη νίκη με σκορ 84-74.

Από ‘κει και πέρα, η ψυχολογία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι καλή, καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα επικράτησε 81-73 του Περιστερίου bwin, στη Stoiximan Basket League. Μοναδική απουσία για τον Άρη θα είναι ο Ίσμαελ Σανόγκο.

Από την άλλη, η Λιετκαμπέλις θα έρθει ξεκούραστη στη συμπρωτεύουσα. Κι αυτό γιατί, δεν είχε υποχρεώσεις μέσα στο σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x