Eurocup

Μεγάλη η ζήτηση για εισιτήρια του Άρη στο εκτός έδρας ματς με την Ουλμ - Λιγότερα από την αρχική συμφωνία

Ο Άρης ανακοίνωσε ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων για το εκτός έδρας ματς με την Ουλμ, ωστόσο αυτά που θα δοθούν θα είναι λιγότερα σε σχέση με την αρχική συμφωνία.

Ένας χαμός γίνεται για τα εισιτήρια του Άρη όσον αφορά το κρίσιμο εκτός έδρας ματς με την Ουλμ για το Eurocup (Τετάρτη 31/01, 19:30).

Όπως ανακοίνωσαν οι Θεσσαλονικείς, η ζήτηση για τα εισιτήρια είναι τεράστια και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό όπου δεν μπορούν καλυφθούν όλες οι αιτήσεις, αφού ο αριθμός τους θα είναι μικρότερος σε σχέση με αυτόν που είχε συμφωνηθεί αρχικά με τον γερμανικό σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι ο αριθμός των αιτήσεων για εισιτήριο στον αγώνα με την Ουλμ (Τετάρτη 31/01, 19:30) έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον αριθμό που έχει στη διάθεσή της η ΚΑΕ ΑΡΗΣ , ο οποίος είναι αρκετά μειωμένος σε σχέση με την πρώτη συμφωνία που είχε γίνει με τη γερμανική ομάδα. Δυστυχώς, ο αγώνας είναι εκτός έδρας και δεν είναι στην ευχέρειά μας η ποσότητα των εισιτηρίων που θα λάβουμε.

Από την πλευρά μας ζητούμε συγνώμη σε όσους δε θα καταστεί δυνατό να εξασφαλίσουν κάποιο από τα παραπάνω εισιτήρια και θα τους ενημερώσουμε μέσω e-mail».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x