Eurocup

Άρης-Ουλμ: Για την επιστροφή στις νίκες μαζί με τον κόσμο τους οι Θεσσαλονικείς

Ο Άρης φιλοξενεί στο «Αλεξάνδρειο» την Ουλμ για την 8η αγωνιστική του Eurocup.

Την επιστροφή του στις νίκες ψάχνει ο Άρης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται την Ουλμ (20:00, NovaSports Prime) στο πιθανότατα κατάμεστο «Αλεξάνδρειο» για την 8η αγωνιστική του Eurocup, στοχεύοντας να επιστρέψει στα ροζ φύλλα μετά από 3 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Το αρνητικό αυτό διάστημα ξεκίνησε για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη στο εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR, όταν και ηττήθηκε με σκορ 75-65. Στη συνέχεια, οι «κίτρινοι» δεν τα κατάφεραν στη Γαλλία με την Μπουργκ (72-65), ενώ το κακό... τρίτωσε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ (82-76).

Κάπως έτσι, οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν την τέταρτή τους νίκη στο Eurocup, καθώς βρίσκονται στο 3-4 και οριακά εντός εξάδας. Το ματς κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, αφού η Ουλμ έχει ρεκόρ 5-2, είναι η πρωταθλήτρια Γερμανίας και γενικώς μία ομάδα με αρκετή ποιότητα στο ρόστερ.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει να διαχειριστεί μία πολύ σημαντική απουσία, καθώς δεν θα αγωνιστεί ο Ίσμαελ Σανόγκο, ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αμφίβολος είναι ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, που είναι μια... ανάσα από την επιστροφή του στη δράση μετά από 40 μέρες, όμως δεν είναι ακόμη γνωστό αν αυτή θα έρθει με την Ουλμ ή με τον Προμηθέα (25/11).

Ενόψει της αναμέτρησης, ο Καστρίτης δήλωσε: «Πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι το περιμένουμε με ενδιαφέρον και ανυπομονησία, είναι πρωταθλήτρια Γερμανίας και αυτή τη στιγμή πρωτοπόρος, πολύ ποιοτική ομάδα, αθλητική ομάδα τους αρέσουν να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο, παίρνουν πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό και έχουν πραγματικά καλή χημεία και τρομερή ταχύτητα στην επίθεση τους. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι να παίξουμε όπως ξέρουμε δυνατά και να ελέγξουμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνα μας και από εκεί και πέρα να διαβάσουμε σωστά τις επιλογές μας στην επίθεση και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x