Eurocup

Άρης-Σλασκ Βρότσλαβ: Πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς να αναρριχηθούν στον όμιλο του EuroCup!

Ο Άρης υποδέχεται απόψε το βράδυ (20:00) την ουραγό του β’ ομίλου στο EuroCup, Σλασκ Βρότσλαβ, με στόχο να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα του αποτελέσματα στη διοργάνωση!

Συνέχεια στις νίκες και στις πρόσφατες καλές ευρωπαϊκές εμφανίσεις του θέλει να δώσει ο Άρης!

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται απόψε στο Αλεξάνδρειο την Σλασκ Βρότσλαβ (20:00, sport-fm.gr,Novasports Prime), σε μια αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική του EuroCup.

Το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες στη διοργάνωση, αποτελέσματα με τα οποία ανέβηκε στην 5η θέση του Β’ ομίλου με ρεκόρ 5-7. Αρχικώς, οι «κίτρινοι» είχαν πάρει το ροζ φύλλο αγώνα με 69-60 επί της Πανεβέζις στις 12 Δεκεμβρίου, ενώ, μία εβδομάδα αργότερα, πανηγύρισαν σπουδαίο διπλό στην Τουρκία απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ (85-95).

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του πάντως, ο Άρης ηττήθηκε στην παράταση με 91-86 από το Λαύριο για την Stoiximan Basket League, γνωρίζοντας έτσι την πρώτη του ήττα μετά από τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Παιχνίδι στο οποίο δεν αγωνίστηκε ο νεοαποκτηθείς, Τζόναθαν Σταρκ, με την «κίτρινη» ΚΑΕ να αναλαμβάνει την ευθύνη με ανακοίνωσή της, καθώς από δικό της λάθος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής ο Αμερικανός γκαρντ.


Από την άλλη τώρα, η Σλασκ Βρότσλαβ έρχεται από τέσσερις σερί ήττες και έξι στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Οι Πολωνοί βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου στο EuroCup με μόλις μία νίκη μετά το πέρας των πρώτων 12 αγωνιστικών. Μάλιστα, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με αντίπαλο τον Άρη, οι Θεσσαλονικείς πέρασαν με άνεση από την Πολωνία με σκορ 80-63.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x