Eurocup

Άρης-Τουρκ Τέλεκομ: Με τον κόσμο στο πλευρό του για την πρώτη νίκη

Ο Άρης υποδέχεται την Τουρκ Τέλεκομ για την 3η αγωνιστική του Eurocup, αναζητώντας την πρώτη του εντός έδρας νίκη στη διοργάνωση.

Έτοιμος για την τρίτη του δοκιμασία στην Ευρώπη είναι ο Άρης.

Οι «κίτρινοι» υποδέχονται την Τουρκ Τέλεκομ, στον δεύτερο εντός έδρας αγώνα τους στο φετινό Eurocup (20:00, NovaSports Prime), φιλοδοξώντας να πάρουν και την πρώτη τους νίκη.

Στις πρώτες δύο αγωνιστικές, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη δεν κατάφερε να πάρει ροζ φύλλο, καθώς ηττήθηκε από Γκραν Κανάρια (82-66) και Λιετκαμπέλις (84-74), παρά το γεγονός πως σε αμφότερες τις αναμετρήσεις έδειξε καλό πρόσωπο σε μεγάλο διάστημα του αγώνα.

Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται και από την πρώτη τους επίσημη νίκη στη σεζόν, αφού πέρασαν με σκορ 77-70 από την έδρα του Απόλλωνα Πάτρας, παίρνοντας ψυχολογία ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης.

Απέναντί του, ο Άρης θα βρει μια ομάδα που κάνει μια εντελώς νέα αρχή. Μετά από μία πολύ επιτυχημένη σεζόν, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό του Eurocup, η Τουρκ Τέλεκομ έχασε τον προπονητή της (Ερντέμ Τσαν) και όλους τους πρωταγωνιστές της (Τζέριαν Γκραντ, Τόνι Τέιλορ, Νέιτ Σέστινα, Τάιρικ Τζόουνς).

Oι Τούρκοι έχουν μία νίκη με την Μπουντούτσνοστ και μία ήττα από την Κλουζ Ναπόκα στο Eurocup, δεν πείθουν με το αγωνιστικό τους πρόσωπο, επομένως ο Άρης έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει το πρώτο του ευρωπαϊκό ροζ φύλλο της σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x