Eurocup

Δύσκολη αποστολή για τον Άρη στα Κανάρια Νησιά

Με ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς στην έδρα της Γκραν Κανάρια θα κάνει πρεμιέρα ο Άρης στον δεύτερο γύρο του Eurocup, για τον δεύτερο όμιλο.

Με πολλά… ζόρια θα κάνει πρεμιέρα στον δεύτερο γύρο του Eurocup ο Άρης, για τον δεύτερο όμιλο.

Οι «κίτρινοι» ταξίδεψαν στα Κανάρια Νησιά, όπου θα αντιμετωπίσουν την αήττητη Γκραν Κανάρια (6/12, 22:00, www.sportfm.gr, Novasports 5), για τη 10η αγωνιστική.

Η ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, καθώς έχει ρεκόρ 9-0 και είναι η μοναδική χωρίς απώλεια. Από την άλλη, το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη είναι 3-6, έχοντας χάσει μερικά ματς στο… νήμα. Στο ματς του πρώτου γύρου, ο Άρης πάλεψε πολύ στο Αλεξάνδρειο μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο, ωστόσο στο τέταρτο η «Γκράνκα» ανέβασε στροφές και επιμέρους σκορ 11-25, πήρε τη νίκη με σκορ 82-66.

Από ‘κει και πέρα, η ψυχολογία στους Θεσσαλονικείς βελτιώθηκε στο ματς της Stoiximan Basket League απέναντι στο Μαρούσι. Έχοντας τον έλεγχο από την αρχή, οι «κίτρινοι» επικράτησαν 89-84, τερματίζοντας το αρνητικό σερί των έξι ηττών, σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη παρέμεινε στην Αθήνα, όπου πραγματοποίησε και μία προπόνηση, πριν το ταξίδι στα Κανάρια Νησιά. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Θεσσαλονικείς θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Λευτέρη Μποχωρίδη και Ίσμαελ Σανόγκο.

Στον αντίποδα, η Γκραν Κανάρια έρχεται από ένα σερί δύο νικών, τις οποίες συνόδευσε με εξαιρετικές εμφανίσεις στο γήπεδό της. Αρχικά, η ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς συνέτριψε 97-70 την Μπουντούτσνοστ, ολοκληρώνοντας με επιβλητικό τρόπο τον πρώτο γύρο του Eurocup. Στη συνέχεια, η «Γκράνκα» υποδέχτηκε την Παλένθια για το πρωτάθλημα, την οποία νίκησε πολύ άνετα με σκορ 100-73.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία), Σέφι Σεμές (Ισραήλ) και Χουσεΐν Τσελίκ (Τουρκία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x