Eurocup

Η Μπόσνα αντί της Μονακό στο EuroCup και αντίπαλος του ΠΑΟΚ

Η Μπόσνα, ομάδα από το Σεράγεβο, αντικαθιστά την Μονακό στο EuroCup και θα είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Μπόσνα από το Σεράγεβο θα καλύψει το κενό που προέκυψε στο EuroCup μετά την απόφαση να τεθεί εκτός εθνικών πρωταθλημάτων στη Γαλλία η Μονακό. Η ομάδα από την Βοσνία θα είναι και αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων.

Αφού επέστρεψε στην ABA League την περασμένη σεζόν μετά από 15 χρόνια, τώρα θα αγωνίζεται στο Eurocup, όπου έχει κάνει μόνο μία εμφάνιση στην ιστορία της, τη σεζόν 2007/08.

Οι άλλες ομάδες του γκρουπ, πέραν του ΠΑΟΚ, είναι οι Μπαχτσεσεχίρ, Μπάλκαν Μπότεβγκραντ, Μανρέσα, Λιετκαμπέλις, Ουλμ και η νεοσύστατης ομάδας από την ιταλική πρωτεύουσα που συνδέεται με τον Λούκα Ντόντσιτς, Ρόμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x