Eurocup

Ισπανική υπεροχή, διέλυσε τη Βενέτσια η Μετροπολιτάν

Δεν άφησαν περιθώρια οι Βαλένθια και Γκραν Κανάρια στους αντιπάλους τους στους «16» του Euro Cup και έδειξαν ικανές να διεκδικήσουν την κατάκτηση της φετινής διοργάνωσης.

Η Γκραν Κανάρια σάρωσε 87-60 τη Σλασκ Βρότσλαβ στην Τενερίφη για τους «16» του Euro Cup και προκρίθηκε εμφατικά στα προημιτελικά του θεσμού, δείχνοντας τα «δόντια» της για τη συνέχεια.

Κορυφαίοι των Ισπανών ήταν οι Μπρουσίνο με 15 και Αλμπισί, Σλότερ με 11 πόντους. Για τους Πολωνούς, ξεχώρισαν οι Καντέρ με 16 και Τράις με 13 πόντους.

Το ίδιο ισχύει και για τη Βαλένθια, η οποία νίκησε στο Λεβάντε 98-80 το Αμβούργο και δείχνει ικανή για το F4 της διατράνωσης, παίρνοντας πανηγυρικά το «εισιτήριο» για την οκτάδα.

Για τις "νυχτερίδες", ξεχώρισαν οι Ριβέρο με 21 και Ντούμπλιεβιτς με 15 πόντους. Για τους Γερμανούς, διακρίθηκαν οι Κότσαρ με 23 και Μπράουν με 15 πόντους.

Διέλυσε τη Βενέτσια του Μάικ Μπράμου η Μετροπολιτάν 87-66 στη Γαλλία και έδειξε ικανή για την υπέρβαση.

Για τους Γάλλους, ξεχώρισαν οι Χάντερ, Χόρνσμπι με 14 και Κάμινγκς με 12 πόντους. Για τους Ιταλούς, ο Ουάτ είχε 11 πόντους. Ο ομογενής γκαρντ είχε 9 πόντους, 4 ασίστ και 1 ριμπάουντ σε 27:59 λεπτά συμμετοχής.


Τα ζευγάρια των προημιτελικών (3-4, 11/5):
Βίρτους Μπολόνια-Ουλμ

Βαλένθια-Μετροπολιτάν

Γκραν Κανάρια-Ανδόρα

Τσεντεβίτα-Ολίμπια-Μπούρσασπορ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x