Eurocup

Ιτούδης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δεν υπάρχουν εύκολα στην Ευρωλίγκα, είχε καλό μομέντουμ ο Παναθηναϊκός»

Για την αγωνιστική κατάσταση των Παναθηναϊκού και Φενέρ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Γιώργο Πετρίδη ο Δημήτρης Ιτούδης, μετά την ήττα των «πρασίνων» στην Τουρκία.

Για μια -όχι εύκολη- νίκη απέναντι σε μια ομάδα με καλό μομέντουμ, έκανε λόγο ο Δημήτρης Ιτούδης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Γιώργο Πετρίδη, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Φενέρ.

Ο προπονητής του τούρκικου κλαμπ, ερωτώμενος για το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας του, τόνισε ότι δεν είναι... μάγος, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να αναφέρεται και στο θέμα των παραθύρων.


Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Γιώργο Πετρίδη για:

-το εάν περίμενε να είναι τόσο εύκολη η επικράτηση της Φενέρ επί του Παναθηναϊκού: «Όχι, ποτέ δεν είναι κάτι εύκολο στη Euroleague. Ειδικά όταν παίζεις με μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προερχόταν από μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Μπασκόνια. Προσπαθήσαμε να εστιάσουμε στα καλά σημεία του Παναθηναϊκού. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο 3ο δεκάλεπτο. Το γεγονός ότι έχουμε βαθύ ρόστερ και παίκτες όπως οι Έντουαρντς, Τζεκίρι και Μαχμούτογλου μάς έδωσαν ποιοτικά λεπτά είναι ενδεικτικό. Δεν έχει σημασία ποιος ξεκινά. Αξίζαμε τη νίκη».

-το εάν περίμενε το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Φενέρ: «Δεν το περίμενα, δεν είμαι μάγος. Είμαστε η ομάδα που έχασε στο Super Cup (σ.σ. από την Εφές), ούσα εντελώς ασύνδετη. Η βελτίωσή μας είναι αισθητή. Δουλεύουμε μαζί και δείχνουμε ότι βελτιωνόμαστε. Μην ξεχνάτε ότι εγώ και οι συνεργάτες μου λείπαμε από την προετοιμασία της ομάδας».

-τον Παναθηναϊκό: «Δεν παίζεις μόνος σου. Και εμείς κάτι κάναμε για να περιορίσουμε τα ατού του Παναθηναϊκού. Θεωρώ και πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει επίπεδο, είναι σε καλύτερο μομέντουμ μετά τη μεταγραφή του Μπέικον και την επιστροφή του Γουίλιαμς».

-την άποψή του ως πρόεδρος της ένωσης προπονητών της Euroleague για το θέμα των παραθύρων: «Δεν πρέπει να ξεχνάς τις επιτυχίες. Οι παίκτες παίζουν για τον προπονητή αλλά και για την εθνική. Θα μιλήσουμε με τους προπονητές και θα βρούμε τη λύση. Είμαστε περήφανοι που έχουμε συνεργασίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x