Eurocup

Κάουαν: «Ο Χριστόπουλος μου έδειξε εμπιστοσύνη να μπορώ να κάνω το παιχνίδι μου»

Στην εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Γιάννης Χριστόπουλος και έδειξε τις ικανότητες του, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του, ο ηγέτης του Προμηθέα Πατρών, Άντονι Κάουαν.

Για την αλλαγή του ρόλου του στο δεύτερο μισό της σεζόν λόγω της εμπιστοσύνης του Γιάννη Χριστόπουλου, αλλά και για τα playoff του Eurocup, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης το «πολυβόλο» του Προμηθέα, Άντονι Κάουαν.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε μάλιστα, ότι η ομάδα που θα προχωρήσει στα playoff θα είναι η πιο… πεινασμένη αφού σε αυτήν την περίοδο της σεζόν όλοι νιώθουν κουρασμένοι.

Για τις αρμοδιότητες στο ρόλο του που αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν:

«Νομίζω ήταν θέμα προσαρμογής. Νομίζω ότι στην αρχή της χρονιάς, με το προηγούμενο προπονητικό μας επιτελείο, ο ρόλος μου ήταν πραγματικά διαφορετικός. Ήταν πολύ στάσιμος, όσον αφορά το πόσο θα έπαιζα ή τι θα έκανα στο παιχνίδι. Και νομίζω ότι στο δεύτερο μισό της χρονιάς, πραγματικά άρχισα να νιώθω άνετα. Και ο κόουτς μου έδειξε αυτή την εμπιστοσύνη, να έχω την μπάλα στα χέρια μου, να μπορώ να κάνω το παιχνίδι μου. Οπότε ναι, νομίζω ότι το δεύτερο μέρος της σεζόν με βοήθησε πραγματικά να είμαι ο εαυτός μου».

Για το τελευταίο παιχνίδι της regular season με την Χάποελ Τελ Αβίβ:

«Θέλουμε να τελειώσουμε δυνατά την κανονική περίοδο. Μας νίκησαν την πρώτη φορά στην Πάτρα, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που πάμε εκεί και προφανώς γνωρίζουμε ότι θα συναντήσουμε εκεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Και δεν το αποφεύγουμε αυτό. Μας αρέσουν αυτές οι ατμόσφαιρες για να παίζουμε»

Ενόψει των playoff του Eurocup που έρχονται:

«Είναι σίγουρα συναρπαστικό. Νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι το πρώτο πλέι οφ στο οποίο συμμετέχει ο Προμηθέας. Και ο τρόπος διεξαγωγής μας φέρνει πίσω στο March Madness, οπότε σίγουρα ανυπομονώ. Νομίζω ότι η πιο πεινασμένη ομάδα θα κερδίσει. Αισθάνομαι ότι σε αυτό το μέρος της σεζόν, όλοι είναι κουρασμένοι. Βασικά όλοι έπαιξαν με όλους, έτσι όλοι γνωρίζουν πως επιτίθενται και πως αμύνονται.
Επομένως, νομίζω ότι εξαρτάται μόνο από το ποιος είναι ο πεινασμένος και ποιος το θέλει περισσότερο. Νομίζω ότι πρέπει να το αποδείξουμε για να έχουμε την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε
».

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x