Eurocup

Καπογιάννη: «Βρεθήκαμε σε άσχημη μέρα και δεν πήραμε βοήθειες»

Στη μεγάλη ποιότητα της Μπεσίκτας στάθηκε η Ελένη Καπογιάννη μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την τουρκική ομάδα για το Euro Cup.

Η Ελένη Καπογιάννη τόνισε πως οι μπασκετμπολίστριες του Παναθηναϊκού δεν πήραν τις απαραίτητες βοήθειες μέσα στη ρακέτα κι ήτα άστοχες στα τρίποντα, πιστεύει πως δεν ήταν έτοιμες για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση κι έδωσε σύνθημα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Η Μπεσίκτας, όπως είδαμε όλοι σήμερα, είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με παίκτριες μεγάλης αξίας. Θεωρώ τυχαίο το γεγονός ότι έχασαν στο Βέλγιο και πλέον είναι υποψιασμένες. Βέβαια κι εμείς είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, όμως σήμερα βρεθήκαμε σε άσχημη μέρα. Δεν πήραμε τη βοήθεια που θέλαμε στη ρακέτα ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση από τα ψηλά μας κορίτσια, ενώ ήμασταν παράλληλα κι άστοχες στο τρίποντο.

Παρόλα αυτά, είχαμε την ευκαιρία μας, όμως δεν τα καταφέραμε, καθώς θεωρώ ότι δεν ήμασταν έτοιμες για την περίσταση. Αυτό τελειώνει σήμερα εδώ και ξεκινάμε την προετοιμασία για το επόμενο ματς, καθώς η σεζόν είναι μεγάλη».

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου συμπλήρωσε πως: «Το περιμέναμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στην Μπεσίκτας, καθώς είναι μια ομάδα με πολύ δυνατό ρόστερ και πολύ καλές μονάδες. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τα ατού τους, αλλά δεν τα καταφέραμε, ενώ ήμασταν και πολύ άστοχες και χάσαμε και πολλά ριμπάουντ. Η συνέχεια πλέον είναι μπροστά μας, ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, περιμένουμε και πάλι τον κόσμο να μας στηρίξει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x