Eurocup

Καρ: «Είμαι σε φάση προσαρμογής, με βοηθούν οι συμπαίκτες μου»

Ο Μάρκους Καρ έκανε μεγάλη εμφάνιση στη νίκη του Άρη επί της Σλασκ Βρότσλαβ και στάθηκε στο σημασία της βοήθειας των συμπαικτών του στην προσαρμογή του.

Με σοβαρότητα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης νίκησε άνετα 80-63 τη Σλασκ Βρότσλαβ για την τέταρτη αγωνιστική του Eurocup και πήρε τη δεύτερη νίκη του στον δεύτερο όμιλο.

Ένας από τους κορυφαίους των νικητών ήταν ο Μάρκους Καρ, που έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με τα κίτρινα, μετρώντας 18 πόντους (3/3 βολ., 6/6 δίπ., 1/7 τρίπ.), 2 ασίστ, 1 ριμπάουντ και 1 μπλοκ σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Μετά το ματς, ο Αμερικανός μίλησε για τη δυσκολία προσαρμογής στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά και για τη βοήθεια που του προσφέρουν οι συμπαίκτες του προς αυτή την κατεύθυνση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο κόουτς μάς μίλησε πριν από το παιχνίδι για τη σημασία του αγώνα. Μας μίλησε για το σερί που μπορούμε να κάνουμε. Είναι σπουδαία νίκη γιατί είναι μακριά από την έδρα μας. Προσωπικά προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου η οποία δεν περιορίζεται στο σκοράρισμα αλλά και στη δημιουργία για τους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι σήμερα έκαναν εξαιρετικά δουλειά είτε με τις πάσες τους είτε με τα σκριν τους γιατί μου έδωσαν τη δυνατότητα να βρω τα σουτ.

Μην ξεχνάμε ότι είμαι σε μια φάση προσαρμογής καθώς υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ του αμερικανικού με το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Οφείλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου αλλά και τους προπονητές οι οποίοι με βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Εκτός από το σκοράρισμα και τις ασίστ θέλω να προσφέρω ηγεσία στην ομάδα μου ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να φτάνουμε στα αποτελέσματα που θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x