Eurocup

Καστρίτης: «Αγώνας υψηλών απαιτήσεων με την Κλουζ»

Στα δεδομένα του παιχνιδιού του Άρη με την Κλουζ για τη 14η αγωνιστική του Eurocup στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο Άρης ταξιδεύει στη Ρουμανία για να τεθεί αντιμέτωπος με την Κλουζ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστική του Eurocup, σε ένα παιχνίδι που θέλει να πάρει ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο στο Nick Galis Hall με 59-61.

Στις δηλώσεις του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης, ο προπονητής των «κίτρινων», Γιάννης Καστρίτης, αναφέρθηκε στην ποιότητα των Ρουμάνων, στην ενέργεια που θα πρέπει να καταναλώσουν οι παίκτες του, αλλά και στην αποφασιστικότητα που θα πρέπει να έχουν για 40 λεπτά.

«Έχουμε έναν πολύ υψηλών απαιτήσεων εκτός έδρας αγώνα, απέναντι στην Κλουζ Ναπόκα. Μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να ματσάρουμε την ενέργειά τους και να μην τους επιτρέψουμε να σκοράρουν στον αιφνιδιασμό και από δεύτερες ευκαιρίες, μετά από επιθετικό ριμπάουντ», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Από την πλευρά των παικτών, ο Ρομπέρτο Γκάλινατ, είπε: «Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αποστολή, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Η Κλουζ είναι μία ομάδα που δύσκολα την κερδίζεις και βρίσκεται σε μία πολύ καλή θέση στον όμιλό μας. Συνεπώς, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για 40 λεπτά, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να περιορίσουμε το σκοράρισμά τους, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση, όπως κάνουμε τελευταία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x