Eurocup

Καστρίτης: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια ομάδα ανώτερου επιπέδου»

Στην καλή, τηρουμένων των αναλογιών, προσπάθεια των παικτών του Άρη κόντρα στην Γκραν Κανάρια στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης μετά τη συντριβή των «κίτρινων» στην Τενερίφη για το Eurocup.

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε πως ο Άρης δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός κόντρα στην Γκραν Κανάρια στο δεύτερο ημίχρονο, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του δεύτερου ομίλου του Eurocup, ζητώντας να είναι ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς κι αναφέρθηκε ξεχωριστά στους Μπάνκστον και Σταρκ.

Αναλυτικά: «Ο αντίπαλος ήταν σε καλύτερο επίπεδο από εμάς σήμερα, για ένα μέρος του πρώτου ημιχρόνου προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, κάτι το οποίο, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγινε. Πιστεύω πως η Γκραν Κανάρια δίκαια πήρε την νίκη. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε για την συνέχεια».

Για το πρόγραμμα που είχε η ομάδα στο EuroCup: «Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στον πρώτο γύρο. Από εδώ και πέρα, στη συνέχεια του δεύτερου γύρου έχουμε πέντε παιχνίδια εντός έδρας. Προφανώς, κάθε παιχνίδι μετράει, αλλά αν θέλουμε να μιλήσουμε για την επόμενη φάση της διοργάνωσης πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στην έδρα μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια.

Όμως, πιστεύω πως είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό γκρουπ, δυστυχώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρκετούς τραυματισμούς. Ελπίζουμε για το καλύτερο, αλλά το πιο ρεαλιστικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και να αντιμετωπίσουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

=Για την εμφάνιση του Μπάνκστον και τα φάουλ που έκανε στον αποψινό αγώνα: «Είμαστε μία ομάδα που στις δύσκολες βραδιές κάποιου παίκτη υπάρχει κάποιος άλλος που είναι εκεί γι’ αυτόν για να τον συμπληρώνει. Από εκεί κι έπειτα, συγκεκριμένα για τον Μπάνκστον μην ξεχνάμε πως κι αυτός δεν έχει εμπειρία στην Ευρώπη, είχε παίξει ένα παιχνίδι στο Ισραήλ πριν να έρθει στον Αρη. Μαθαίνει το EuroCup, μαθαίνει τον τρόπο παιχνιδιού στην Ελλάδα, αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη.

Σήμερα μπήκε με διάθεση στο γήπεδο, χρεώθηκε με κάποια φάουλ ίσως και εξαιτίας της υπερβολικής έντασης που ήθελε να βάλει. Κάθε παιχνίδι είναι μάθημα και για την ομάδα συνολικά, αλλά και για τα ίδια τα παιδιά. Μην ξεχνάμε πως το επίπεδο είναι υψηλό. Δεν είναι εύκολο για κανέναν να έρθει και να παίξει σε αυτό το γήπεδο κόντρα στην αήττητη Γκραν Κανάρια».

Για τον Σταρκ: «Λείπουμε από τα σπίτια μας από το Σάββατο και θα επιστρέψουμε Παρασκευή ξημερώματα, ο Σταρκ έχει προσγειωθεί μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη Γερμανία λόγω του καιρού. Περνάει από τις απαραίτητες εξετάσεις, πρέπει να επιστρέψουμε κι εμείς, να μπούμε πάλι μαζί στο γήπεδο ως ομάδα κι, από εκεί κι έπειτα, θα εκτιμήσουμε την κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x