Eurocup

Καστρίτης: «Να παλέψουμε σκληρά και να δώσουμε το 100% και στις δύο άκρες του παρκέ»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη ενόψει της αυριανής (06/03, 19:00) εκτός έδρας δοκιμασίας του Άρη με αντίπαλο την Προμετέι για τα play-in του EuroCup.

Το βράδυ της Τετάρτης (06/03, 19:00), ο Άρης δοκιμάζεται στην έδρα της Προμετέι για τα play-in του EuroCup, εκεί όπου οι «κίτρινοι» θέλουν να κάνουν το βήμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

Με δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης, στάθηκε στον ενθουσιασμό που υπάρχει στις τάξεις του συλλόγου, αλλά και στις δυσκολίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν απέναντι σε μια δυνατή και γεμάτη ποιότητα και βάθος ομάδα, όπως χαρακτήρισε την Προμετέι.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που στην πρώτη μας εμφάνιση στο BKT EuroCup μετά από πολλά χρόνια, καταφέραμε να περάσουμε στις 12 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και να παίξουμε στα play-offs. Έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, γεμάτη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της.

Η Προμετέι τρέχει πολύ στο τρανζίσιον και σκοράρει πολλούς πόντους από δεύτερες ευκαιρίες, με τα επιθετικά ριμπάουντ. Συνεπώς, ο έλεγχος του ρυθμού και τα ριμπάουντ θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για το τελικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε σκληρά και να δώσουμε το 100% και στις δύο άκρες του παρκέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x