Eurocup

Καστρίτης: «Οι παίκτες μου έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν»

Τι δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης μετά τη μεγάλη νίκη του Άρη επί της Τουρκ Τέλεκομ.

Σημαντική νίκη, αλλά ταυτόχρονα και οδηγό για το πώς πρέπει να παλεύει ο Άρης σε κάθε παιχνίδι αποτελεί το 68-66 επί της Τουρκ Τέλεκομ, όπως τόνισε ο Γιάννης Καστρίτης.

«Προφανώς, είναι μεγάλη και σημαντική νίκη για εμάς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πρέπει να πω μερικά τακτικά πράγματα. Θυσίασαν τον εαυτό τους και τη καρδιά τους σε κάθε κατοχή. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Άξιζαν μια νίκη όπως τη σημερινή. Εύχομαι τα καλύτερα στην Τουρκ και εμείς πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι στην Ελλάδα», τόνισε ο προπονητής του Άρη.

«Κάθε νίκη είναι σημαντική, ειδικά στο ξεκίνημα της χρονιάς. Θέλοιυμε να είμαστε σκληροί πνευματικά. Μετά από ήττες συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Κάθε νίκη όμως σου δίνει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη. Όπως οι ήττες, έτσι και οι νίκες, θέλουν σωστή πνευματική διαχείριση. Δε πρέπει να ξεχνάμε ότι για εμάς το πιο σημαντικό είναι το επόμενο. Επόμενη κατοχή, επόμενη προπόνηση, επόμενη ημέρα», πρόσθεσε.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Από τη πρώτη μέρα έχουμε πει ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που ανεξαρτήτως προβλημάτων και βαθμού ετοιμότητας, θα δίνει το 100% στο παρκέ. Αυξάνονται τα καλά διαστήματα μας. Είναι σημαντικό να βελτιωνόμαστε. Τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν. Εκεί στηρίζουμε όλο μας το παιχνίδι. Θέλουμε να βρούμε καλύτερες συνεργασίες στην επίθεση μας, όσο θα επιστρέφουν και οι παίκτες που μας λείπουν. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης νομίζω πως δεν έχει κάτι πολύ σοβαρό. Θα το αξιολογούμε μέρα με τη μέρα. Δεν θα κάνω πρόβλεψη, όμως είναι μια μυϊκή ενόχληση και θέλουμε να το προσέξουμε. Ο Κρις Μπάνκστον ήρθε μετά από πάρα πολλές πτήσεις εδώ. Ήταν κουρασμένος. Θα του δώσουμε τον χρόνο να μπει στη φιλοσοφία μας», κατέληξε.

Ο Νέναντ Τσάνακ, προπονητής της Τουρκ Τέλεκομ, είπε με τη σειρά του: «Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του, έπαιξε πιο έξυπνα από εμάς, κυρίως στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο επιθετικά, εμείς κάναμε πολλά λάθη ενώ δεν βάλαμε κάποια κρίσιμα σουτ με αποτέλεσμα να χάσουμε το σημερινό ματς. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x