Eurocup

Καστρίτης: «Πήραμε μία σπουδαία νίκη, την πιο σημαντική μέχρι σήμερα»

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για τη νίκη του Άρη επί της Μπουντούτσνοστ, λέγοντας πως ήταν η πιο σημαντική, μέχρι στιγμής, στη σεζόν.

Για τη νίκη του Άρη επί της Μπουντούτσνοστ στο Μαυροβούνιο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η ομάδα του πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, το οποίο ήταν και το πιο σημαντικό μέχρι τώρα στη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια τεράστια νίκη και η πιο σημαντική ως τώρα. Ξέραμε πόσο ποιοτική ομάδα είναι η Μπουντούτσνοστ. Οι παίκτες μου έκαναν έκαναν πολύ καλή δουλειά και θυσίασαν τα σώματά τους. Αξίζουν αυτή τη νίκη και στέλνω όλη την αγάπη μου στους φιλάθλους της ομάδας, στους οποίους την αφιερώνω. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Κάναμε μια σπουδαία νίκη. Η διοργάνωση έχει πολύ υψηλό επίπεδο και η ομάδα κάνει υπέρβαση. Είμαι περήφανος».

Για το θέμα της επίθεσης και της άμυνας: «Όλοι πρέπει να καταλάβουμε πως το επίπεδο είναι υψηλό. Η ομάδα κάνει υπέρβαση σε κάθε ματς. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την συμμετοχή μας στην Ευρώπη, είμαστε το αουτσάιντερ αλλά έχουμε ήδη τρεις νίκες. Αυτό θέλει μεγάλη προσπάθεια. Δεν είναι εύκολο και στην άμυνα και στην επίθεση, σε εκτός έδρας ματς, να είμαστε απαιτητικοί. Το σημαντικό είναι να δείχνουμε πρόοδο, αυτό το είδαμε σήμερα. Είπα, ότι μέσα στον Δεκέμβρη θα είμαστε έτοιμοι, από άποψη ομοιογένειας και χημείας. Αργά ή γρήγορα, θα έρθει και αυτό που μας απασχολεί στην επίθεση. Ομως, δεν παίζουμε τόσο άσχημα στην επίθεση…».

Για τους Ντε Σόουζα και Κατσίβελη: «Ο Δημήτρης έπαιξε με σφίξιμο στη μέση σήμερα! Είχε πρόβλημα αλλά μπήκε και έπαιξε. Το αναφέρω γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι που δεν το ξέρουμε. Τα παιδιά βγάζουν πολύ συναίσθημα, βάζουν πίεση στον εαυτό τους. Η διοίκηση έκανε τρομερή δουλειά για να έχουμε ένα πλούσιο ρόστερ. Η ομάδα δίνει το 100%, είμαι από όλους ευχαριστημένος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x