Eurocup

Καστρίτης: «Πολύ δύσκολο το ματς με την Ουλμ, να παίξουμε όπως ξέρουμε»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με την Ουλμ (22/11, 20:00).

Ο Άρης υποδέχεται την Ουλμ (20:00, NovaSports Prime) στο πιθανότατα κατάμεστο «Αλεξάνδρειο» για την 8η αγωνιστική του Eurocup, στοχεύοντας να επιστρέψει στα ροζ φύλλα μετά από 3 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για τη μεγάλη δυσκολία της αναμέτρησης κόντρα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, αναφέροντας πως πρέπει οι Θεσσαλονικείς να παίξουν το παιχνίδι που συνηθίζουν.

Για το αυριανό παιχνίδι:

«Πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το περιμένουμε με ενδιαφέρον και ανυπομονησία, είναι πρωταθλήτρια Γερμανίας και αυτή τη στιγμή πρωτοπόρος, πολύ ποιοτική ομάδα, αθλητική ομάδα τους αρέσουν να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο, παίρνουν πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό και έχουν πραγματικά καλή χημεία και τρομερή ταχύτητα στην επίθεση τους. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι να παίξουμε όπως ξέρουμε δυνατά και να ελέγξουμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνα μας και από εκεί και πέρα να διαβάσουμε σωστά τις επιλογές μας στην επίθεση και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για την απουσία του Σανόγκο: «Θα την διαχειριστούμε όπως διαχειριζόμαστε την απουσία κάθε τραυματία, δυστυχώς σε κάθε παιχνίδι έχουμε να διαχειριστούμε μία τέτοια απουσία, τα παιδιά που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τον Ίσμαελ θα δώσουν το 100% και θα παίξουν και γι' αυτόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x