Eurocup

Καστρίτης: «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία»

Στο πόσο ευχαριστήθηκαν οι ουδέτεροι φίλαθλοι που την παρακολούθησαν την αναμέτρηση στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης μετά την ήττα του Άρη από την Τρεντίνο στην Ιταλία.

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε πως ο Άρης έχασε από την Τρεντίνο στα τελευταία δευτερόλεπτα, ευχαρίστησε τους φιλάθλους του που ταξίδεψαν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, υποσχέθηκε πως θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση και τόνισε πόσο επηρέασαν οι απουσίες την ομάδα του, η οποία αν είναι πλήρης μπορεί να διεκδικήσει μια καλή πορεία στο Euro Cup.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολλές εναλλαγές του σκορ κι από τις δύο ομάδες. Ειδικά προς το τέλος του τέταρτου δεκάλεπτου καταφέραμε να επιστρέψουμε, δυστυχώς, όμως, χάσαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, το οποίο όλοι οι φίλαθλοι απόλαυσαν εκτός από τους δικούς μας λόγω του αποτελέσματος.

Θέλω να τους ευχαριστήσω που ταξίδεψαν μέχρι εδώ και να εκφράσω την εκτίμησή μου που ήρθαν και μας στήριξαν μέχρι το τέλος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Τρεντίνο για τη νίκη, εμείς, από εδώ και πέρα, πρέπει να προχωρήσουμε, έχουμε άλλα εννέα παιχνίδια στο Euro Cup, θα δώσουμε το 100%, όπως κάνουμε κάθε φορά. Από εδώ και πέρα, πρέπει να αφοσιωθούμε στο επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα».

Για την ευκαιρία που έχασε ο Άρης να πάρει αυτή τη νίκη: «Σίγουρα, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μπορούμε να μιλάμε για μία μεγάλη ευκαιρία, από την άλλη δεν μπορούμε να πούμε κάτι για αυτά τα παιδιά. Για ακόμη μία φορά και σήμερα δεδομένων των απουσιών, δεν ξέρω πολλές ομάδες που να μπορούν να το κάνουν αυτό. Ο υπερπλήρης Άρης είναι μεγάλο αουτσάιντερ στα περισσότερα παιχνίδια που θα δώσεις στην Ευρώπη ειδικά εκτός έδρας.

Όταν σήμερα έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο έχοντας τρεις σημαντικότατες απουσίες για εμάς. Μόνο περηφάνια έχω αυτή τη στιγμή για τα παιδιά, έδειξαν ότι ο ένας θα παίξει για τον άλλον και θα καλύψει το κενό του άλλου. Σίγουρα, μιλάμε για χαμένη ευκαιρία όταν χάνεις στην τελευταία κατοχή, αλλά, από την άλλη, εμείς με την υπερπροσπάθεια μας και με τη διαχείριση που κάνουν τα παιδιά έχουν δημιουργήσει το συναίσθημα σε όλους ότι ακόμα και έτσι μπορούν.

Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, φτάνουμε πάντα κοντά και μας λείπει το κάτι λίγο. Σίγουρα, είναι χαμένη ευκαιρία, είμαστε σκληρή ως ομάδα, έχουμε δείξει χαρακτήρα, όσο τα παιδιά παλεύουν έτσι είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ κοντά η στιγμή που θα έρθουν οι νίκες και γενικά τα αποτελέσματα που δικαιούμαστε να έχουμε για να πάει η χρονιά όπως πρέπει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x